Dress code βασιλικής οικογένειας της Δανίας: Με κατακόκκινο παλτό η πριγκίπισσα Ισαβέλλα & navy blue για την ατίθαση Ζοζεφίν - Στα λευκά η μαμά Mary (φωτό)

Stylish!

Σύσσωμη η Βασιλική οικογένεια της Δανίας βγήκε στο μπαλκόνι του Christiansborg (Παλάτι) και χαιρέτησε χιλιάδες πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι στο σημείο.

Η ενθρόνιση του Φρέντερικ ολοκληρώθηκε με επιτυχία χωρίς ευτράπελα ή κάποιο ατυχές συμβάν.

Διαβάστε ακόμη: Ο Βασιλιάς Φρέντερικ & η Βασίλισσα Mary χαιρετούν το πλήθος - "Κάθισαν" κι επίσημα στο θρόνο (φωτό)

Όλα τα μέλη της royal οικογένειας ήταν επίσημα ντυμένα με looks που ταίριαζαν στην ειδική περίσταση.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Δανία-Στέψη Φρέντερικ: Η στιγμή που ο νέος Βασιλιάς δάκρυσε & το φιλί που έγραψε ιστορία (φωτό - βίντεο)

Αρχικά, η νέα Βασίλισσα Mary επέλεξε ένα εκπληκτικό ολόλευκο midi φόρεμα με μακρύ μανίκι που έφερε την υπογραφή του Δανού σχεδιαστή @soerenleschmidt,το οποίο συνδύασε άψογα με nude ψηλοτάκουνες γόβες Prada.

 

 

H 16χρονη πριγκίπισσα Ισαβέλλα κομψή και σοβαρή όπως η μητέρα της επέλεξε κατακόκκινο Carolina Herrera μακρύ παλτό ενώ οι δερμάτινες γόβες της ήταν Valentino.

 

 

Τέλος, είδαμε την μικρότερη royal Ζοζεφίν με απίθανο navy blue Prada παλτό, το οποίο είχα φορέσει και η μητέρα της σε εμφάνιση της το 2015.

 

 

Ολοκλήρωσε το επίσμο look της με σκουλαρίκια Delphis Rose Quartz @dulongfinejewelry, που επίσης έχουμε δει στο παρελθόν ξανά από τη Mary.

Διαβάστε ακόμη: H 13χρονη Πριγκίπισσα Josephine, άτακτη στην ενθρόνιση του μπαμπά της ως Βασιλιά - Χαλαρή & χαριτωμένη με γκριμάτσες εκτός πρωτοκόλλου - Την επονομάζουν "Πρίγκηπα Louis"

Πως σας φάνηκε η βασιλική οικογένεια της Δανίας;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ