«Εγώ την έδεσα και τη φίμωσα, την σκότωσε ο σύντροφός της» ισχυρίζεται ο συνεργός του συντρόφου της 41χρονης εγκύου από τη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Στον ανακριτή

Μετά από τριες ώρες ολοκληρώθηκε η απολογία του 39χρονου συντρόφου της 41χρονης εγκύου από τη Θεσσαλονίκη που κατηγορείται ότι τη σκότωσε.

Μαζί με τον φίλο του παρουσιάστηκαν μπροστά στον ανακριτή.

Πρώτος απολογήθηκε ο 34χρονος φίλος του που φέρεται να τον βοήθησε στη  μεταφορά της σωρού της άτυχης Γεωργίας.

«Ήμουν εκεί για να την ακινητοποιήσουμε επειδή δέχτηκα την πρόταση του να κάνουμε μια ψεύτικη ληστεία χωρίς να πάθει τίποτα η κοπέλα. Όταν πήρε το μαχαίρι στα χέρια του, μου ζήτησε να φύγω. Βγήκα από την πολυκατοικία και περίμενα στο αυτοκίνητο. Τότε ήρθε και μου είπε ότι τη σκότωσε. Δέχθηκα να μεταφέρουμε τη σορό, γιατί φοβήθηκα ότι θα πάθω τα ίδια» φέρεται να είπε, μεταξύ άλλων, στον ανακριτή.

«Δεν γνώριζα τίποτα. Τα είχε προσχεδιάσει όλα ο 39χρονος. Φοβήθηκα για μένα και την οικογένειά μου. Αποδέχομαι ότι βοήθησα στη μεταφορά με το μπαούλο» είπε.

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα οι δύο κατηγορούμενοι - «Δεν έχω καμία συμμετοχή», λέει ο σύντροφος της Γεωργίας (βίντεο)

Ακολουθεί η απολογία του 39χρονοο συντρόφου της Γεωργίας, ο οποίος προανακριτικά αρνήθηκε την εμπλοκή του στην ανθρωποκτονία και υποστήριξε ότι εκείνο το βράδυ κοιμόταν "βαριά", γιατί είχε πάρει ηρεμηστικο χάπι, παρ' όλο που οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί σε διάφορα βίντεο ντοκουμέντο και τον διαψεύδουν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ