Κηδεία της 41χρονης Γεωργίας που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη: Τραγική φιγούρα η 13χρονη κόρη της - Δίπλα της οι συμμαθητές της (φωτό & βίντεο)

Η κηδεία της Γεωργία Μουράτη έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στη Νέα Κρήνη

Βαριά είναι η ατμόσφαιρα στην κηδεία της 41χρονης Γεωργίας, που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη. Φίλοι και συγγενείς της λένε το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στη Νέα Κρήνη, με τραγική φιγούρα τη 13χρονη κόρη της.

Όπως μεταδίδει το thesstoday.gr, όταν λίγο πριν τις 11:00 κατέφθασε στον ναό η νεκροφόρα με τη σορό της γυναίκας οι συγγενείς της φώναζαν για τον άδικο χαμό της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 13χρονη παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται από απόσταση, ενώ στον ναό καταφθάνουν συμμαθητές της, ώστε να της σφίξουν το χέρι και να της συμπαρασταθούν.

Θεσσαλονίκη: Βαρύ το κλίμα στην κηδεία της 41χρονης εγκύου – Τραγική φιγούρα η 13χρονη κόρη της

Διαβάστε ακόμα: Φρικτός ο θάνατος της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη: 3 μαχαιριές με κουζινομάχαιρο στο λαιμό, πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία - Σοκάρει ο ιατροδικαστής (βίντεο)


Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία εγκύου στη Θεσσαλονίκη: Ο σύντροφος & ο φίλος του έδεσαν και μαχαίρωσαν τη 41χρονη μέσα στο σπίτι - Το μπαούλο που την έβαλαν, πως τους έπιασαν (βίντεο)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία 41χρονης Γεωργίας: Ο σύντροφός της κατηγορείται και για το βιασμό της αδελφής του - 9 μηνύσεις σε βάρος του για ξυλοδαρμό

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ