Κέιτ Μίντλετον: Το παλάτι ευχήθηκε στη μέλλουσα Βασίλισσα για τα 42α γενέθλια της - Με "κλικ" από τη στέψη του Καρόλου (φωτό)

Πολύχρονη!

Για να γενέθλια της, της ευχήθηκε το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η Κέιτ Μίντλετον έγινε 42 ετών και φυσικά ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας δημοσίευσε ένα πορτρέτο με πρωταγωνίστρια φυσικά την εορτάζουσα.

Διαβάστε ακόμη: Γενέθλια πριγκίπισσας Κέιτ: 10+1 απίθανα παλτό που έχει φορέσει η λαμπερή royal - Καρό, μονόχρωμα όλα φανταστικά (φωτό)

"Ευχόμαστε στην Πριγκίπισσα της Ουαλίας χρόνια πολλά σήμερα!", σημείωσε στη λεζάντα.

Μάλιστα, να σημειώσουμε ότι αυτό το στιγμιότυπο προέρχεται από την ημέρα της στέψης του Βασιλιά Καρόλου και της Βασίλισσας Καμίλα.

Διαβάστε ακόμη: Στέψη Καρόλου: Εντυπωσιακή η Κέιτ Μίντλετον στο Αββαείο - Με εκθαμβωτικό ιβουάρ φόρεμα του Alexander McQueen & τα σκουλαρίκια της Νταϊάνας

Τη βλέπουμε υπέρκομψη με το εντυπωσιακό φόρεμα από ιβουάρ μεταξωτό, το οποίο περιείχε ασημένιες ράβδους και κεντήματα από νήμα με μοτίβα τριαντάφυλλου, γαϊδουράγκαθου, τριφυλλιού και νάρκισσου που αντιπροσωπεύουν καθένα από τα τέσσερα έθνη.

Διαβάστε ακόμη: Γενέθλια Πριγκίπισσας Κέιτ: Πως η ομορφούλα συμφοιτήτρια του Ουίλιαμ κατέκτησε τον Πρίγκιπα - Τον "έριξε" με ένα babydoll

Η royal μητέρα τριών παιδιών φόρεσε ένα ασορτί Jess Collett x Alexander McQueen Headpiece με ασημένιο bullion, κρύσταλλο και ασημένια κλωστή με τρισδιάστατο κεντημένο φύλλο.

Διαβάστε ακόμη: Γενέθλια Κέιτ Μίντλετον: Αυτές είναι οι εμβληματικότερες εμφανίσεις της μελλοντικής Βασίλισσας της Μ.Βρετανίας - Απλή, κομψή, σικάτη (φωτό)

Πολύχρονη!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ