Μπιλ Κλίντον: Παίζει γκολφ σε πολυτελές θέρετρο στο Μεξικό – Η πρώτη εμφάνιση μετά τις αποκαλύψεις της λίστας Επστάιν

Διακοπές χωρίς τη Χίλαρι σε πολυτελές θέτερο για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ

 

Διακοπές χωρίς της Χίλαρι σε πολυτελές θέτερο για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ

Σε πολυτελές θέρετρο στο Μεξικό εντόπισαν οι παπαράτσι τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον να κάνει διακοπές, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις για την σχέση του με τον παιδόφιλο – προαγωγό Τζέφρι Επστάιν

Ο Μπιλ Κλίντον – ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα για «τραπέζια» στην Καραϊβική – εθεάθη μαζί με τον κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Γκάβιν Νιούσομ και την σύζυγό του στο  Four Seasons Resort στο Ταμαρίντο. 

Διαβάστε ακόμα: «Ο Μπιλ Κλίντον τις ήθελε μικρές»: Άνοιξε ο φάκελος με ονόματα από το σκάνδαλο Επστάιν και μαζί ο «ασκός του Αιόλου»

Ο φωτογραφικός φακός της NYP τον «έπιασε» χαλαρό, με εμπριμέ κοντομάνικο πουκάμισο και καπέλο panama, πάνω σε ένα αυτοκινητάκι golf – ωστόσο η Χίλαρι Κλίντον δεν φαίνεται να τον συνόδευε στις διακοπές καθώς δεν είναι σε καμία φωτογραφία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έμενε σε μια βίλα που ήταν προσβάσιμη μόνο με ιδιωτικό μονοπάτι και η μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ φρόντισε να μην πλησιάσει κανείς από τους άλλους επισκέπτες του ξενοδοχείου σε αυτό το σημείο. 

Διαβάστε ακόμα: Με τον κωδικό "Doe 36" ο Μπιλ Κλίντον στην "μαύρη λίστα" των παιδεραστών του Τζέφρι Επστάιν - Ο ίδιος τα αρνείται όλα (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ