Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποκαλύπτει: Ποιο ήταν το πιο άκυρο & το πιο ωραίο δώρο για το γάμο της - "Ήταν ένα πολύ καλό χρηματικό ποσό" (βίντεο)

Τα λέει όλα!

Λίγο πριν φύγει για το ταξίδι του μέλιτος στο Μπαλί, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έκανε δηλώσεις στην εκπομπή, Fays Time.

«Οι γονείς του τον είχαν κακομάθει, δεν ήξερε ούτε καν τόστ να φτιάξει. Με ρώτησε πώς να φτιάξει ένα τοστ και του είπα “μου κάνεις πλάκα;”. Του είπα πώς να το φτιάξει και μετά με ρώτησε πώς να το ψήσει».

Διαβάστε ακόμη: Δείτε φωτό & βίντεο από το honeymoon ταξίδι Ελίζαμπεθ Ελέτσι-Νεκτάριου Λεμονίδη στο Μπαλί: Πρωινό στην πισίνα με μαγιό, το μεταξωτό νυχτικό, η νυφική σουίτα

«Για τις γιορτές μου πήρε ένα βραχιόλι γνωστής εταιρείας και μια τσάντα γνωστής εταιρείας. Εγώ είπα μια φορά την τιμή και με φάγανε όλοι. Έχει πολλά καράτια το βραχιόλι, αλλά ο Νεκτάριος δεν θέλει να μιλάω γι’ αυτά. Δεν είναι καλό να λέμε τιμές, γιατί ο κόσμος εκεί έξω πεινάει. Στέλνουν μηνύματα στον σύζυγό μου ότι τον έχασαν τώρα που παντρεύτηκε μια γαζέλα».

Τέλος, σχετικά με τα δώρα του γάμου απάντησε: «Το πιο άκυρο δώρο που μας έφεραν ήταν ένα ξυπνητήρι χωρίς μπαταρίες. Το πιο ωραίο ήταν του κυρίου Πλεύρη και της Σιακαβάρα. Ήταν ένα πολύ καλό χρηματικό ποσό, δηλαδή ουάου!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ