7 Hair Color Τάσεις για τη νέα χρονιά - Από το Βαθύ Κόκκινο μέχρι τη σικάτη πολύχρωμη Μες - Στο προσκήνιο το natural look

Ό,τι κι αν επιλέξετε, ένα είναι το μόνο σίγουρο, θα λάμψετε! Οι νέες hair τάσεις υπόσχονται μοναδικά look

Νέα χρονιά, νέες τάσεις στα μαλλιά, νέα χρώματα και looks που θα αναβαθμίσουν το όλο στυλ σας και θα σας αλλάξουν προς το καλύτερο τη διάθεση. Φέτος, οι hair color τάσεις δίνουν έμφαση στο πώς θα φαινόμαστε πιο λαμπερές και μας καλούν να αναδείξουμε την αυθεντική ομορφιά μας.

 

Από τις πιο hot hair color τάσεις στα μαλλιά το κόκκινο χρώμα σε διαφορετικές αποχρώσεις.

lorealparisusa

 

1. Εκτυφλωτικό καστανό

Σκούρη βάση και διακριτικές ανταύγειες που προσδίδουν ζεστούς τόνους στο καστανό. Έτσι, το χρώμα γίνεται εκτυφλωτικό και σαγηνευτικό. Μία από τις hair τάσεις στα μαλλιά για το 2024 είναι η ενίσχυση των φυσικών τόνων για την ανάδειξη της natural ομορφιάς.

2. Κόκκινο Βαθύ

Ένα χρώμα ίσως δύσκολο κι απαιτητικό αλλά τόσο πλούσιο και γοητευτικό. Το βαθύ κόκκινο έχει ανεβάσει τις μετοχές του το 2024 και εμείς συμφωνούμε! Πολλές διάσημες το προτιμούν, μεταξύ των οποίων και η τραγουδίστρια Dua Lipa κι ομολογουμένως της πάει περίφημα.

3. Ιριδίζον Ξανθό

Έχετε δει το χρυσό ombré της Jennifer Lopez; Είναι πραγματικά καταπληκτικό χρώμα. Φωτίζει το πρόσωπο και κάνει τα ξανθά μαλλιά να λάμπουν. Αυτό ακριβώς είναι και το οριδίζον ξανθό. Ένα κράμα από φωτεινά στοιχεία που ανεβάζουν το ξανθό σε άλλο level! Οπότε αν έχετε ήδη το ξανθό, δοκιμάστε το! Αναδεικνύεται καλύτερα σε μακριά μαλλιά.

5. Το Balayage επανέρχεται

Η τεχνική του balayage επανέρχεται στις hair color τάσεις για το 2024 και σε συνδυασμό με το κόκκινο χρώμα που φαίνεται να επικρατεί στα μαλλιά, δημιουργεί ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

6. Λαμπερές ανταύγειες

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, το κόκκινο σε διάφορες αποχρώσεις, βρίσκεται φέτος στα πάνω του. Αν θέλετε να δώσετε στο υπάρχον χρώμα μαλλιών σας επιπλέον βάθος μπορείτε να πάρετε παράδειγμα από το hair look της Emily Ratajkowski.

7. Το φυσικό στα καλύτερά του!

Το 2024 οι colorists experts δίνουν έμφαση στον φυσικό μας εαυτό. Μία σούπερ ιδέα είναι να κρατήσετε το πραγματικό σας χρώμα και να δοκιμάσετε να του δώσετε ένα άλλο hype με ανταύγειες και τέτοιου είδους πινελιές. Ακούγεται μια χαρά ιδέα!

Μην ξεχνάτε όμως. Όποια τάση κι αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε, όποιο χρώμα επιλέξετε για το νέο σας hair look, μην παραλείψετε να φροντίζετε τα μαλλιά σας με μάσκες και hair products που τα προστατεύουν από τη φθορά. Είναι γνωστό άλλωστε πως οι βαφές αποδυναμώνουν την τρίχα, η οποία έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη από φροντίδα και ενυδάτωση.

Διαβάστε ακόμη: 7 tips για να αποκτήσετε τα υγιή και λαμπερά μαλλιά των ονείρων σας - δε θα ξαναγίνουν θαμπά, ξηρά & άτονα!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ