Ο γερόλυκος της ροκ, Κιθ Ρίτσαρντς γιόρτασε τα 80 του και τα 40 χρόνια γάμου – Υπέροχες φωτό με τα αγαπημένα του πρόσωπα

Διπλά γενέθλια για τον Keith Richards

Ο ροκ σταρ των Rolling Stones, Κιθ Ρίτσαρντς, γέμισε από ευχές από τα αγαπημένα του πρόσωπα για τα 80α γενέθλιά του τη Δευτέρα.

Ο Keith δείχνει να απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο με τους διάσημους φίλους και την οικογένειά του καθώς στεκόταν σε μια αμμώδη παραλία ενώ βρισκόταν σε εορταστικές διακοπές σε μια φωτογραφία που κοινοποίησε στο Instagram η σύζυγος του συμπαίκτη του, Ronnie Wood, Sally.

Ο μουσικός Keith φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι και ένα ριγέ σορτς καθώς στεκόταν στο πλευρό της συζύγου του Patti Hansen, 67 ετών, ενώ το αμερικανό μοντέλο και ηθοποιός κρατούσε τον σκύλο τους.

Η κινηματογραφική παραγωγός Sally, 45, στέκεται δίπλα στον σύζυγό της Ronnie, 76, καθώς οι δίδυμες κόρες τους Gracie Jane και Alice Rose, επτά ετών.

Η ημέρα είχε διπλή σημασία για τον Keith καθώς γιόρτασε επίσης την 40η επέτειο του γάμου του με τη σύζυγό του Patti.

Εκτός από το ότι ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Keith, η Sally ευχήθηκε επίσης στον Keith και τη σύζυγό του Patti χρόνια πολλά μετά τον γάμο τους στα γενέθλιά του το 1983.

Η Σάλι έγραψε: «Ευτυχισμένες μέρες! Ευτυχισμένη 40η επέτειος @pattihansen & @officialkeef. Καλά 80α Keith! #love #goodtimes with @ronniewood.»

Ο Κιθ γιόρτασε την 40ή επέτειο του γάμου του μοιράζοντας μια φωτογραφία του και της συζύγου του να κόβουν την τούρτα στη μεγάλη τους μέρα.

«Για την Πατρίτσια, χρόνια πολλά! Σ'αγαπώ. Keith», έγραψε δίπλα στην ανάρτηση.

Ο Ronnie τιμώντας τα γενέθλια του φίλου του Keith σηματοδότησε το ορόσημο των γενεθλίων του μοιράζοντας μια αναδρομική εικόνα.

Έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Χρόνια πολλά Keith! 80 σήμερα!'

Ο Sir Mick Jagger, 80, ο Keith και ο Ronnie κάλεσαν τη Chanel Haynes να ανέβει στη σκηνή κατά τη διάρκεια των συναυλιών τους στην Αμερική.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ