Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία - Τυχερή ημέρα στην επικοινωνία, τον γραπτό & προφορικό λόγο

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Σήμερα ο ανάδρομος Ερμής από τoν Αιγόκερω θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία, μια από τις πιο τυχερές όψεις για θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τον γραπτό και προφορικό λόγο αλλά και τις μετακινήσεις μας. Αν μάλιστα δεν είχαμε ανάδρομο Ερμή θα ήταν εξαιρετική μέρα για υπογραφές και συμφωνίες. Τώρα μπορούμε να συζητήσουμε μεν, να διαπραγματευθούμε, αλλά καλύτερα να περιμένουμε για τα τελικά συμβόλαια και συμφωνίες την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία, δηλαδή μετά τις 02/01/2024. Πρόκειται για το δεύτερο τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, αφού το πρώτο πραγματοποιήθηκε στις 08/12. Η σημερινή όψη προσφέρεται για να ρίξουμε μια δεύτερη ματιά σε θέματα που ήρθαν στο προσκήνιο την πρώτη φορά που σχηματίστηκε η όψη. Η Σελήνη από τους Ιχθύς θα σχηματίσει θετικές όψεις, οπότε η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με πολύ καλές προδιαγραφές. Ας εκμεταλλευτούμε τη Δευτέρα στο έπακρο. Αν έχετε σημαντικές επαφές είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους ή δοσοληψίες επιλέξτε τη σημερινή μέρα για να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία.

ΚΡΙΟΣ

Μια ιδιαίτερα θετική μέρα για τα θέματα που αφορούν στην καριέρα και γενικότερα στο μέλλον των επαγγελματικών σας θα έχετε σήμερα και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να είστε παραγωγικοί στη δουλειά σας, να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή ακόμη και μια σύσκεψη ζητώντας καλές ιδέες από τους συνεργάτες σας. Αν ψάχνετε δουλειά ή μια καλύτερη δουλειά ίσως είναι η κατάλληλη μέρα για να περάσετε από συνέντευξη ή να στείλετε ένα βιογραφικό. Η δημιουργική προσέγγιση στα πράγματα είναι αυτή που θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε κι ας κουραστείτε λίγο παραπάνω. Το δεύτερο τρίγωνο του Ερμή με τον Δία μέσα στον Δεκέμβριο που πραγματοποιείται σήμερα μπορεί να βοηθήσει βέβαια να επανέλθετε σε συζητήσεις που μπορεί να έγιναν κοντά στις 08/12. Τελικές αποφάσεις όμως καλύτερα να τις πάρετε τον Ιανουάριο.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Δία στο ζώδιο σας επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά μέσα στον Δεκέμβριο κι είναι ευνοϊκό για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας και μπορεί να έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, σε θέματα σπουδών ή σε συζητήσεις για την προώθηση των σχεδίων σας. Όμως τόσο ο Ερμής όσο και ο Δίας είναι ανάδρομοι κι αυτό σημαίνει ότι κόβεται ένα μέρος από την εύνοια που θα μπορούσατε να έχετε. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποια εμπόδια ή δυσκολίες να λάβετε εξ ολοκλήρου την εύνοια που επιθυμείτε. Η Δευτέρα προσφέρεται για να ενισχύσετε τις φιλικές κι επαγγελματικές σας σχέσεις και ευνοεί ξεκάθαρα τη συλλογική εργασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρακτικές και οικονομικές ως επί το πλείστον είναι οι έγνοιες σας σήμερα και προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη λογαριασμούς, οικονομικές υποχρεώσεις και ό,τι άλλο πρέπει για να νιώθετε ασφαλείς. Αν και η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να σας κάνει κάπως πιο αγχώδεις και ανήσυχους μέσα στη μέρα, οι όψεις της την κάνουν πιο ευχάριστη και διασκεδαστική κι έτσι όταν ξεμπερδέψετε με όλα όσα πρέπει να κάνετε μπορείτε να αξιοποιήσετε το υπόλοιπο της μέρας για τη χαλάρωση και τη διασκέδαση σας. Το δεύτερο τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Δία μπορεί να φέρει θέματα που σας απασχόλησαν κοντά στις 08/12 στο προσκήνιο και πιθανώς να πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές ή τροποποιήσεις είτε σε οικονομικά είτε σε επαγγελματικά ζητήματα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ