Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Τοξότη - Εξωστρέφεια, ενθουσιασμός & θετικές επαφές

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η μέρα ξεκινά με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Ποσειδώνα τα ξημερώματα της Δευτέρας, μια όψη που το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αντιληφθείτε ιδιαίτερα την επιρροή της αφού σχηματίζεται την ώρα που οι περισσότεροι κοιμούνται. Στη συνέχεια η Σελήνη από τον Σκορπιό θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Πλούτωνα ενισχύοντας τη συναισθηματική μας φύση. Θέματα που αφορούν οικονομικά μπορεί να πάνε εξαιρετικά με αυτή την επιρροή το πρωί της Δευτέρας. Στις 10:57 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας και θα προχωρήσει στον Τοξότη στις 13:11. Η Σελήνη στον Τοξότη έρχεται με μεγαλύτερη εξωστρέφεια και ενθουσιασμό, μολονότι η πρώτη όψη της το απόγευμα είναι το τετράγωνο με τον Κρόνο που τη ζορίζει κάπως και μας κάνει να σκεφτόμαστε τις υποχρεώσεις μας. Πολύ πιο ευχάριστες οι βραδινές ώρες, καθώς γίνεται ακριβείας το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης που τονίζει τη δημιουργικότητα μας, τις θετικές ανάλαφρες επαφές, τις εξόδους για διασκέδαση.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα ωθεί την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών και δεν είναι απίθανο να ασχοληθείτε αρκετά με αυτά ή να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους μιας συνεργασίας. Από την άλλη προσέξτε τα έξοδα σας γιατί μπορεί να σας πιάσει να κάνετε αγορές για το σπίτι ή γενικότερα έξοδα τα οποία θα μπορούσατε ίσως να αποφύγετε. Σήμερα όμως είναι μια θετική μέρα και για να πείσετε τους άλλους για τις ικανότητες σας στη δουλειά και να τους εντυπωσιάσετε ανεβάζοντας έτσι τις επαγγελματικές σας μετοχές. Η όψη Ερμή-Αφροδίτης δείχνει ότι μπορεί να ακούσετε έναν θετικό λόγο από κάποιο άτομο στη δουλειά για την απόδοση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα βρίσκει τη Σελήνη μέχρι το μεσημέρι στον Σκορπιό και μετά στον Τοξότη κάνοντας ιδιαίτερα απαιτητική τη Δευτέρα ως προς τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας στη δουλειά ή και στις σχέσεις σας. Σαφώς αυτή η θέση πέραν της δυσκολίας δείχνει ότι είστε πρόθυμοι να αναλάβετε ευθύνες και μάλιστα ακριβώς επειδή φαίνεστε προς τα έξω και πιο ώριμοι σάς εμπιστεύονται και περισσότερο στον χώρο εργασίας. Σήμερα όμως έχουμε και μια εξαιρετική όψη ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη, που μπορείτε να αξιοποιήσετε είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο γιατί εύκολα θα καταφέρετε να σαγηνεύσετε τους άλλους με το μυαλό και τις ιδέες σας, είτε και στην προσωπική σας ζωή αν κανονίσετε κάτι όμορφο με τον σύντροφό σας το βράδυ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Δευτέρα είναι αρκετά βοηθητική για να περάσετε μια πιο ήπια μέρα στην καθημερινότητα σας, ενώ δημιουργεί και ευκαιρίες για να το ρίξετε λίγο έξω, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε. Η πολύ θετική όψη Ερμή-Αφροδίτης που ολοκληρώνεται σήμερα, φαίνεται ότι μπορεί να φέρει ένα θετικό νέο για κάποιο οικονομικό σας ζήτημα ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Σε γενικές γραμμές είναι από τις μέρες που μπορείτε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την εβδομάδα ακόμη κι αν έχετε να κάνετε μια συμφωνία σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην το αφήσετε για μετά τις 13/12 που ξεκινά η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ