Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Τρίγωνο του Ερμή με τον Δία - Δυνατή όψη σε πνευματικό επίπεδο & θέματα σπουδών

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η κύρια επιρροή της ημέρας μάς έρχεται από το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία. Αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα δυνατή σε πνευματικό επίπεδο και είναι πολύ βοηθητική σε θέματα σπουδών, εξετάσεων, ταξιδιών, εξερεύνησης πολιτισμών και άλλων εθίμων και ηθών, επαγγελματικών και εμπορικών δοσοληψιών. Είναι μια εξαιρετική όψη για να εξηγήσουμε στους άλλους αυτά που σκεφτόμαστε, να διαπραγματευθούμε, να επιχειρηματολογήσουμε, να κάνουμε δυνατές συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο ή να προχωρήσουμε σε σημαντικές αγορές (σπιτιού, αυτοκινήτου, τεχνολογικού εξοπλισμού). Μπορούμε να επηρεάσουμε τους άλλους μέσω μιας ιδέας ή ενός σχεδίου, αλλά θα είμαστε κι εμείς ευεπηρέαστοι. Κατά τα άλλα, η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Ήλιο υπενθυμίζοντας μας ότι η δύναμη της ψυχής και η θετική μας διάθεση μπορούν να αλλάξουν τα πάντα.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα παραγωγική αν καταφέρετε να συγκεντρωθείτε σε όλα όσα έχετε να κάνετε και είναι προτεραιότητα και δεν χάσετε χρόνο με διάφορα πράγματα που σας τραβούν την προσοχή χωρίς να σας βοηθούν κάπου. Το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία συνδέει τον τομέα της καριέρας με αυτόν των οικονομικών κι έτσι τη σημερινή μέρα μπορείτε να επωφεληθείτε και στους δυο τομείς. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση που θα έχει ένα θετικό οικονομικό όφελος για σας. Κι αν σας λείπει η διασκέδαση ή να το ρίξετε λίγο έξω, το βράδυ προσφέρεται για μια έξοδο για να χαλαρώσετε μετά από μια πολυάσχολη μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πολύ δυνατή όψη τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σας ενισχύει το ένστικτο σας, την πνευματική σας υπόσταση και σας φέρνει σε προνομιακή θέση ώστε να επιτύχετε σήμερα τους στόχους σας. Βέβαια κάποιες στιγμές ο Δίας όταν εμπλέκεται σε όψεις, ακόμη και αρμονικές, μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πιο ανήσυχοι πνευματικά, αλλά αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα δημιουργικό και να έχετε φοβερές ιδέες. Σήμερα μπορείτε να πείσετε πιο εύκολα τους άλλους γι’ αυτά που θέλετε, γι’ αυτό αν θέλετε να προτείνετε κάτι, αν έχετε μια νέα ιδέα που χρειάζεστε υποστηρικτές για να υλοποιηθεί μη χάνετε χρόνο. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση και μην αφήνετε κανένα να σας αμφισβητήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο ανάμεσα στον κυβερνήτη σας Ερμή και τον Δία σήμερα ενεργοποιεί πιο προσωπικούς και ευαίσθητους οίκους στο ωροσκόπιο σας και μπορεί να σας απασχολούν θέματα του παρελθόντος ή θέματα που αφορούν στην προσωπική ή οικογενειακή σας ζωή. Σε μια μέρα που η Σελήνη βρίσκεται στον εξωστρεφή Ζυγό δεν θα είναι εύκολο να κρύψετε τη διάθεση σας από τους άλλους. Αλλά δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε κιόλας. Μπορεί να έχετε συνηθίσει τους άλλους σε μια πιο εξωστρεφή και χαρούμενη διάθεση, αλλά μπορεί να έχετε κι εσείς τα δικά σας χωρίς να χρειάζεται να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν. Σήμερα μπορεί να έχετε και μυστικές και παρασκηνιακές συζητήσεις και για θέματα της δουλειάς, τα οποία μπορεί να έχουν ένα πολύ θετικό αντίκτυπο στο πορτοφόλι σας ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ