Η Μπιγιονσέ έγινε ξανθιά! Δείτε την να ποζάρει με δημιουργία Versace & να αποθεώνεται (φωτό)

"Είσαι ένα όραμα"

Η Μπιγιονσέ έγινε ξανθιά!

Όχι όμως μόνιμα καθώς επρόκειτο για περούκα που της έφτιαξε ο κομμωτής Neal Farinah, στην αμερικανική πρεμιέρα της ταινίας Renaissance: A Film by Beyoncé που πραγματοποιήθηκε στο Μπέβερλι Χιλς το βράδυ του Σαββάτου

Η 42χρονη σταρ έπειτα από τη μεγαλειώδη περιοδεία της το καλοκαίρι τώρα θα γίνει και ντοκιμαντέρ.

Τη βλέπουμε να έχει "αποχωριστεί" το σγουρό, μελαχρινό μαλλί της και να ποζάρει με πλατινέ look μέσα σε μία εκπληκτική δημιουργία Versace που επέλεξε η στιλίστρια Shiona Turini.

 

 

«Beyonce, είσαι ένα όραμα με Versace. Είσαι μοναδική. Μία από μία, το νούμερο ένα, η μοναδική! Ανυπομονώ να δω την ταινία της περιοδείας Renaissance!», γράφει για εκείνη η Donatella Versace.

Διαβάστε ακόμη: Ασταμάτητη η Μπιγιονσέ! Συζητήσεις για να τραγουδήσει στο MSG Sphere στο Λας Βέγκας - Ένα σόου με κόστος 10 εκατ. δολάρια

Η νέα ταινία της Μπιγιονσέ

Ο βραβευμένος με 32 Grammy James B. Merryman και ο Mark Ritchie σκηνοθέτησαν το Renaissance: A Film by Beyoncé, η οποία βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου την 1η Δεκεμβρίου.

«Δίνει έμφαση στο ταξίδι της παγκόσμιας περιοδείας Renaissance World Tour από την έναρξή της μέχρι την έναρξη στη Στοκχόλμη της Σουηδίας και το φινάλε στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι», αναφέρει το Δελτίο Τύπου.

Διαβάστε ακόμη: Oυάου, 2 superstars μαζί: Beyonce & Taylor Swift – Επική εμφάνιση για την πρεμιέρα του Eras Tour Film στο κόκκινο χαλί (φωτό)

«Πρόκειται για την πρόθεση της Beyoncé, τη σκληρή δουλειά, τη συμμετοχή της σε κάθε πτυχή της παραγωγής, το δημιουργικό της μυαλό και το σκοπό της να δημιουργήσει την κληρονομιά της και να κατακτήσει την τέχνη της. Η παγκόσμια περιοδεία Renaissance World Tour της Beyoncé, που είχε μεγάλη αποδοχή, δημιούργησε ένα καταφύγιο ελευθερίας και κοινής χαράς για περισσότερους από 2,7 εκατομμύρια θαυμαστές».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ