H Ήβη Αδάμου με άκρως σέξυ leather look την ημέρα των γενεθλίων της - "#dirty30 λοιπόν!" (βίντεο)

Και με νέο single

Γενέθλια για την Ήβη Αδάμου!

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια χθες (25/11) έγινε 30 ετών κι ευχαρίστησε τον κόσμο για τις όμορφες ευχές του με μία άκρως σέξυ εμφάνιση.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια να τραγουδάει το νέο της single, "Τι σου κάνει"

Για αυτό το καυτό look επέλεξε ένα δερμάτινο σύνολο με σουτιέν κι εφαρμοστό παντελόνι που κατέληγε σε καμπάνα.

Φυσικά με αυτό το καλλίγραμμο κορμί μόνο εκείνη θα μπορούσε να υποστηρίξει ένα τέτοιο look!

Διαβάστε ακόμη: Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουϊνέλης: Η κορούλα τους έγινε 5 ετών & το γιόρτασαν! - Ονειρικό πάρτι με θέμα το ροζ χρώμα (φωτό)

 «Σας ευχαριστώ θερμά για όλες τις ευχές που μοιραστήκατε μαζί μου σήμερα και που κάνετε αυτή τη μέρα όλο και πιο ξεχωριστή για εμένα κάθε χρόνο που περνάει... μαζί μεγαλώνουμε… #dirty30 λοιπόν, και εγώ φέτος, αποφάσισα να σας κάνω ένα ξεχωριστό δώρο ευγνωμοσύνης και να μοιραστώ μαζί σας ένα official snippet από το νέο μου τραγούδι #tisoukanei❔ Είναι όλο δικό σας και ανυπομονώ να δω τα videos σας… Πάμε δυνατά!»., σημείωσε στη λεζαντά της ανάρτησης της.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 30χρονη πλέον έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με τον επι 10 χρόνια σύντροφο της, Μιχάλη Κουϊνέλη (Stevento) και την 5χρονη κόρη τους, Ανατολή-Νεφέλη.

Χρόνια πολλά θα ευχηθούμε εμείς γεμάτα χαρές κι επιτυχίες!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ