Halle Berry: Τρελά ερωτευμένη! Οι αγκαλιές με τον κουλ Van Hunt (φωτό)

Φουλ ερωτευμένη η Halle Berry!

Δεν κρύβει στιγμή τον έρωτα για τον σύντροφο της, Van Hunt.

Φροντίζουν αρκετά συχνά μέσα από τα social media να μοιράζονται τρυφερά στιγμιότυπα είτε ανταλάσσοντας φιλιά είτε απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

"Είσαι όλα όσα με έκαναν να πιστέψω ότι ζητούσα πάρα πολλά!", έγραψε η 57χρονη ηθοποιός σε πρόσφατη δημοσίευση της.

Διαβάστε ακόμη: Το καυτό φιλί της Halle Berry με τον σύντροφό της Van Hunt: Ο γοητευτικός 50άρης που της έχει «κλέψει» την καρδιά (φωτό)

Και φυσικά σχολίασε ο 53χρονος έκανε κι ένα γλυκό σχόλιο κάτω από την ανάρτηση της αγαπημένεης του στο instagram.

"Δεν ξέρω τι να πω. Πρέπει να σε βρω και να σε φιλήσω"

Η Μπέρι δήλωσε τον Νοέμβριο του 2021 πως εύχεται να είχε γνωρίσει νωρίτερα τον ταλαντούχο μουσικό: «Μακάρι να τον είχα γνωρίσει νωρίτερα, ώστε να τον αγαπούσα περισσότερο καιρό» εκμυστηρεύτηκε η ηθοποιός στο περιοδικό Women's Health. «Νιώθω γεμάτη και ικανοποιημένη. Νιώθω ευτυχισμένη στην ρομαντική μου ζωή, ως μητέρα, αλλά και ως καλλιτέχνης. Είμαι πολύ καλύτερη μητέρα σε αυτή την κατάσταση απ' ότι αν ήμουν σε μία σχέση που δεν μου ταιριάζει» συμπληρώνει.

H Μπέρι είχε δύσκολο παρελθόν όσον αφορά τους συντρόφους της: Το Νοέμβριο του 1993, ο οδοντίατρος Τζον Ρόναν της έκανε μήνυση, κατηγορώντας την πως του χρωστούσε 80 χιλιάδες δολάρια -αλλά το δικαστήριο απέρριψε την υπόθεση. Το 1991, η Μπέρι έχασε το 80% της ακοής της στο αριστερό αφτί, μετά από επίθεση ενός «διάσημου ηθοποιού», του οποίου η ταυτότητα δεν αποκαλύφθηκε ποτέ. Η Μπέρι παντρεύτηκε στη συνέχεια τον παίκτη του μπέιζμπολ Ντείβιντ Τζάστις, με τον οποίο χώρισε μόλις τρία χρόνια αργότερα, δηλώνοντας πως είχε «φοβερή κατάθλιψη» -ενώ το 2001, η Μπέρι παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Έρικ Μπένετ, ο οποίος διαγνώστηκε με σεξουαλικό εθισμό το 2002.


instagram @halleberry

Διαβάστε ακόμη: Χάλι Μπέρι: "Ανέβασε" τη θερμοκρασία με τη νέα της δημοσίευση - Η ανάρτηση που κόβει την ανάσα (φωτό)

Μετά το χωρισμό της με τον Μπένετ το 2005, η Μπέρι απέκτησε την πρώτη της κόρη με το μοντέλο Γκαμπριέλ Ομπρί, μήνες μετά τον χωρισμό τους το 2008. Εκ των υστέρων, Μπέρι και Ομπρί μπλέχτηκαν σε μία μακρόσυρτη δικαστική διαμάχη, η οποία κράτησε πάνω από δύο χρόνια και κατέληξε σε έντονη βία και διαπληκτισμούς. Τον Ιούλιο του 2013, η Μπέρι παντρεύτηκε τον Γάλλο ηθοποιό Όλιβερ Μαρτίνεζ, με τον οποίο απέκτησε το δεύτερο παιδί της. Μπέρι και Μαρτίνεζ χώρισαν το 2015.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ