Η Πριγκίπισσα Κέιτ σηματοδοτεί την έναρξη των Χριστουγέννων: Χαμογελαστή με μάλλινο πουλόβερ Holland Cooper ποζάρει δίπλα στο δέντρο

Η royal καλωσορίζει τα Χριστούγεννα!

Η Κέιτ Μίντλετον καλωσορίζει και φέτος τα Χριστούγεννα με ειδική λειτουργία στο Αβαείο του Ουέστμινστερ την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου!

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Πριγκίπισαα της Ουαλίας θα είναι αυτή που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Σύμφωνα με το Παλάτι, "φέτος, η λειτουργία θα είναι μια στιγμή για να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που εργάζονται για να υποστηρίξουν τα μωρά, τα μικρά παιδιά και τις οικογένειες στις κοινότητές μας σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και μια γιορτή για τη χρυσή ευκαιρία που φέρνει η γέννηση ενός νέου μωρού".

Η Πριγκίπισσα Κέιτ πόζαρε χαμογελαστή δίπλα σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, φορώντας το Fairisle μάλλινο πουλόβερ της Holland Cooper.

Η περσινή λειτουργία των χριστουγεννιάτικων καλάντων ήταν αφιερωμένη στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Διαβάστε επίσης: Δείτε στο βίντεο την πριγκίπισσα Κέιτ: "Άνοιξε" το συνέδριο για παιδιά του BBC - "Νευρικούλα" με άψογη άρθρωση

Φέτος, η λειτουργία των κάλαντων θα συνδυάσει "παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία για να συμπεριλάβει ανθρώπους όλων των θρησκειών και μη". Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα εμφανιστεί η χορωδία του Westminster Abbey, μαζί με μουσικούς όπως οι Beverley Knight, Adam Lambert, Jacob Collier, Freya Ridings και James Bay.

Instagram @princeandprincessofwales

Instagram @princeandprincessofwales

Στο Αβαείο για την εκδήλωση θα προσκληθούν "άτομα και οικογένειες από όλες τις γωνιές του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένων μαιών, επισκεπτών υγείας, επαγγελματιών της προσχολικής ηλικίας, νηπιαγωγών και εθελοντών της κοινότητας". 

Instagram @princeandprincessofwales

Instagram @princeandprincessofwales

Φυσικά παρόντες θα είναι και η Πριγκίπισσα Κέιτ μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ