Σοκαριστικό βίντεο: Ράπερ πυροβόλησε και σκότωσε τον μάνατζερ της στη μέση του δρόμου - "Ήταν αυτοάμυνα" δηλώνει η 27χρονη

Φρικτό!

Σοκ έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει τη δολοφονία του μάνατζερ της ράπερ Key Vhani από την ίδια. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το περιστατικό που σημειώθηκε στις 9 Οκτωβρίου.

Στο βίντεο βλέπουμε την 27χρονη να πυροβολεί τον μάνατζέρ της στη μέση του δρόμου στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα αυτός να καταλήγει νεκρός.

Πριν το μοιραίο, η 27χρονη ράπερ φαίνεται να τσακώνεται με έναν άνδρα έξω από ένα λευκό αυτοκίνητο.

Τότε ξεκίνησαν να χτυπιούνται, με τον μάνατζερ της 27χρονης να βγαίνει από το όχημα και να συμμετέχει στην επίθεση κατά της Vhani.

Έπειτα η ράπερ έβγαλε ένα όπλο από την τσάντα της και πυροβόλησε τον μάνατζέρ της.

Ο άνδρας με τον οποίο είχε αρχικά τσακωθεί η ράπερ, μπήκε στο αυτοκίνητο και παρέσυρε την 27χρονη πριν φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Η Key Vhani κατάφερε παρά τα τραύματά της να φύγει από το σημείο. 

Λίγο αργότερα η Αστυνομία βρήκε νεκρό τον μάνατζερ που είχε πυροβοληθεί πολλές φορές και την ράπερ Χικς με αμβλύ τραύμα. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Τραυμάτων Ryder του Jackson Memorial Hospital, αλλά ήταν αργά για τον άτυχο μάνατζερ.

«Η κατηγορούμενη δήλωσε ότι φοβόταν λόγω του μεγέθους του θύματος και μόλις άκουσε το θύμα να φωνάζει «Θα σε σκοτώσω με ένα χτύπημα», είπαν οι δικηγόροι της, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «ξεκάθαρη περίπτωση αυτοάμυνας».

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί στις 15 Φεβρουαρίου 2024.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ