Παγκόσμια Ημέρα Ανεκτικότητας - Δείτε το απολαυστικό βίντεο της Finos Film με ποτ πουρί από τις αγαπημένες μας ταινίες

"Δεν έχει γκρίνια σήμερα!"

16 Νοεμβρίου σήμερα και γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα ανεκτικότητας!

Έτσι, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram η Φίνος Φιλμ μοιράζεται ένα απολαυστικό βίντεο.

Συγκεκριμένα, επέλεξε τις ταινίες:  «Η Γυναίκα μου Τρελάθηκε», «Το Κοροϊδάκι της Πριγκηπέσσας», «Μια Κυρία στα Μπουζούκια», «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη», «Η Χαρτοπαίχτρα», «Η Λίζα και η Άλλη», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Νύχτα Γάμου», «Ο Ψεύτης», «Ένας Ξένοιαστος Παλαβιάρης» και «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια».

 

 

Δεν έχει γκρίνια σήμερα. Ανεχόμαστε τα πάντα! ?

Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Η Γυναίκα μου Τρελλάθηκε», «Το Κοροϊδάκι της Πριγκηπέσσας», «Μια Κυρία στα Μπουζούκια», «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη», «Η Χαρτοπαίχτρα», «Η Λίζα και η Άλλη», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Νύχτα Γάμου», «Ο Ψεύτης», «Ένας Ξένοιαστος Παλαβιάρης» και «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια».

Η παγκόσμια ημέρα Ανεκτικότητας ορίστηκε από την UNESCO το έτος 1995 και γιορτάζεται στις 16 Νοεμβρίου. Η ανεκτικότητα είναι η οικοδόμηση για την ελεύθερη ροή ιδεών, τον σεβασμό των ανθρώπινων δικαιωμάτων και τον κοινό πολιτισμό για την αμοιβαία κατανόηση. Η ανεκτικότητα είναι επίσης μία κατάσταση ειρήνης, όπου υπάρχει η αρμονία που χρειαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον., γράφεται στη λεζάντα της ανάρτησης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ