Η Αθηνά Οικονομάκου στην πιο stylish εμφάνιση: Γαλάζιο σετάκι με ασορτί πανωφόρι & wide leg παντελόνι - Το φοβερό φουλάρι γνωστού οίκου

Στο Θέατρο Άνεσις η Αθηνά Οικονομάκου με fashion statement!

Μια μοδάτη εμφάνιση πραγματοποίησε η Αθηνά Οικονομάκου στο θέατρο Άνεσις. Η ηθοποιός είχε πάει να παρακολουθήσει την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Μάρτυρας Κατηγορίας” της Αγκάθα Κρίστι.

Εντυπωσίασε με την στυλιστική της επιλογή!

Φόρεσε ένα εκπληκτικό σετάκι σε γκριζογάλανο χρώμα, αποτελούμενο από μια καμπαρντίνα και ασορτί wide leg παντελόνι.

Το φοβερό αυτό outfit συνδύασε με μαύρη ζώνη στη μέση με μεταλλική αγκράφα και ολοκλήρωσε, μαύρα δερμάτινα παπούτσια και ένα ιδιαίτερο τσαντάκι του οίκου Balenciaga.

Απογείωσε το σύνολο με μεταξωτό φουλάρι Prada.

NDP

NDP

Η Αθηνά Οικονομάκου πόζαρε επίσης δίπλα στην ηθοποιό Νίκη Παλληκαράκη, η οποία επέλεξε ένα total black outfit, τους ηθοποιύς Σοφία Πανάγου και Γιάννη Δρακόπουλο, αλλά και την Βάσω Λασκαράκη.

Η Βάσω Λασκαράκη φόρεσε κι αυτή ένα μαύρο σύνολο, όμως έσπασε τη χρωματική μονοτονία με ένα εμπριμέ κόκκινο πουκάμισο.

Διαβάστε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: "Δεν κατατάσσω τον εαυτό μου στους influencers" - "Κόβω αποδείξεις στα social. Είναι τεράστια τα ποσά"

Στη συνέχεια, η Αθηνά Οικονομάκου φωτογραφήθηκε και με την Ευγενία Δημητροπούλου, τον Βασίλη Παλαιολόγο, τη Νικόλ Παναγιώτου, τον Νίκο Πολυδερόπουλο και τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ