Φρικτό έγκλημα: 23χρονη κατέγραψε στην κάμερα τη στιγμή που την πυροβόλησε ο σύντροφός της - Σωριάστηκε κάτω και πέθανε

Αδιανόητη τραγωδία...

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βραζιλία ένα βίντεο που δείχνει την εν ψυχρώ δολοφονία μιας 23χρονης από τον 27χρονο σύντροφό της. 

Η Lelly Alves τράβηξε βίντεο ακριβώς τη στιγμή πριν πέσει νεκρή από τον πυροβολσμό που δέχθηκε από τον Diego Fonseca. Ο 27χρονος είχε αναφέρει, αρχικά, στους αστυνομικούς ότι τη σκότωσε ένας άνδρας με όπλο, που επέβαινε σε μοτοσικλέτα.

Ωστόσο, οι Αρχές παρατήρησαν αντιφάσεις στα λεγόμενα του και τον οδήγησαν στο τμήμα. Το κινητό τηλέφωνο ήταν αυτό που τον πρόδωσε, καθώς είχε το επίμαχο βίντεο. Έπειτα, συνελήφθη.

Το ποινικό μητρώο του 27χρονου δεν ήταν καθαρό. Στο παρελθόν είχε επιτεθεί ξανά σε φίλη του, ενώ είχε και μια ληστεία στο ενεργητικό του.

Το σοκαριστικό βίντεο

Στο βίντεο ακούγεται η άτυχη 23χρονη να γελάει και να λέει στον φίλο της, που την σημαδεύει με το όπλο: «Άντε, κάντο. Ουάου, είναι τόσο ωραίο».

Ο 27χρονος χωρίς δεύτερη σκέψη την πυροβόλησε. Η κοπέλα έπεσε κάτω. 

Στη συνέχεια, ο Fonseca την μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά ήταν αργά.

Η μητέρα του 23χρονης Άλβες μίλησε για το φρικτό γεγονός στο βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο G1.

«Έμαθα ότι ήταν στο νοσοκομείο μέσω αυτού», είπε. «Στο ιατρικό κέντρο, με αγκάλιασε και μου είπε, «πεθερά, όποιος της το έκανε αυτό θα πληρώσει».

Η μητέρα της 23χρονης αποκάλυψε, επίσης, ότι η κόρη της είχε αποφασίσει να χωρίσει με τον δράστη, πριν το μοιραίο συμβάν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ