Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Προσοχή σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά - Μην αποφασίσετε σήμερα για σημαντικά πράγματα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Καλό μήνα! Η Σελήνη παραμένει στο επικοινωνιακό και πιο ανάλαφρο ζώδιο των Διδύμων στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας και σχηματίζει δυο όψεις με την Αφροδίτη το πρωί και τον Ποσειδώνα το μεσημέρι, πριν βγει σε φάση κενής πορείας στις 14:36 μέχρι τις 23:30 το βράδυ που θα περάσει στον Καρκίνο. Το τετράγωνο με την Αφροδίτη τις πρωινές ώρες είναι κάπως δύσκολο για τις σχέσεις μας, ενώ μπορεί να έχουμε διαφωνίες με γυναίκες στο περιβάλλον μας ή για υποκειμενικούς λόγους και διαφορά αισθητικής. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μας κάνει κάπως πιο ασταθείς, αφηρημένους και δεν προσφέρει εχέγγυα στις δοσοληψίες, στις αποφάσεις και όπου πρέπει να λειτουργούμε με βάση τη λογική μας. Αν δεν είστε λοιπόν καλλιτέχνες ή ποιητές για να σας επισκεφτεί η μούσα και να παράγετε ένα έργο τέχνης, προσέξτε ιδιαίτερα στις επαφές σας ειδικά με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά και μην παίρνετε πολύ σημαντικές αποφάσεις, καθώς μπορεί να μην έχετε μπροστά σας όλη την αλήθεια. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, ή όσοι έχετε ωροσκόπο και πλανήτες από τις 22 ως τις 27 μοίρες στα παραπάνω ζώδια στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς η σύγχυση σε σχέση με τους στόχους σας θα είναι έκδηλη.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα προτείνεται για εντατικό ψάξιμο στην ψυχολογία σας, στο παρελθόν, στις αντιδράσεις, στις φοβίες και στις ανασφάλειες σας και όχι για να κάνετε τολμηρές κινήσεις ή να πάρετε ρίσκο. Ίσως νιώθετε μεγαλύτερη σύγχυση σε ό,τι αφορά τους μελλοντικούς σας στόχους. Κάποιοι μπορεί να μην ξέρετε αν η δουλειά σας θα είναι βιώσιμη και τι πρέπει να κάνετε, άλλοι μπορεί να αντιμετωπίζετε μεγαλύτερη σύγχυση σε θέματα σπουδών. Γενικώς ό,τι αναφέρεται στο μέλλον μπορεί να μοιάζει χαοτικό αυτή τη στιγμή στο μυαλό σας. Άρα αγαπητοί μου Κριοί είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσετε ή να έχετε διαύγεια πνεύματος σε σχέση με τις μελλοντικές σας κινήσεις; Σαφώς και όχι. Αφήστε τις ακραίες συναισθηματικές αντιδράσεις στην άκρη και συγκεντρωθείτε στο εδώ και τώρα προσπαθώντας ρεαλιστικά να δείτε πώς θα το βελτιώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι κυρίαρχες όψεις της Σελήνης μπορεί να σας κάνουν πολύ βιαστικούς να βγάλετε συμπεράσματα για τα θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας ομάδα, ή την όποια ομάδα μπορεί να έχετε κοινά συμφέροντα και ενδιαφέροντα και να ηγείστε ή απλώς να συμμετέχετε. Μπορεί να νιώσετε ότι κάποιος-α προσπαθεί να σας υπονομεύσει ή ότι χρησιμοποιεί τρόπους που δεν εγκρίνετε για να περάσει τις δικές του απόψεις. Η σύγχυση για τους στόχους σας μπορεί να είναι εμφανής περισσότερο σήμερα, μολονότι έτσι μπορεί να κυλήσει σχεδόν όλη η εβδομάδα. Ακόμη σήμερα χρειάζεται πολύ προσοχή στα οικονομικά σας θέματα. Αποφύγετε οποιοδήποτε ρίσκο, οικονομικές συμφωνίες και δεσμεύσεις και αν διστάζετε για κάτι εμπιστευθείτε τη διαίσθηση σας και μην παρασύρεστε από τις σειρήνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ως μέρα σύγχυσης θα μπορούσα να περιγράψω τη σημερινή για σας αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα και η ακόλουθη κενόδρομη πορεία της σας κάνει να νιώθετε αμήχανα μπροστά στις εξελίξεις κυρίως στο μέτωπο της καριέρας ή σε ό,τι αφορά μια συνεργασία ή σχέση. Ειδικά αν τα γενέθλια σας είναι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου μπορεί να μη νιώθετε σιγουριά για την πορεία των επαγγελματικών σας ή των προσωπικών σας σχέσεων. Όμως μην περιμένετε στη δεδομένη στιγμή να νιώσετε έτσι ούτως ή άλλως, όμως δεν είναι μακριά και η μέρα που τα πράγματα θα αλλάξουν θετικά για το ζώδιο σας. Αν πρέπει να υπογράψετε μια σύμβαση, ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία μην το κάνετε σήμερα χωρίς εξονυχιστικό ψάξιμο από την πλευρά ενός ειδικού, ενός καλού δικηγόρου, κλπ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ