''Ιt takes two to tango'': Η πρώτη συνέντευξη της Rebecca Loos μετά τις αποκαλύψεις για την σχέση της με τον David Beckham - Τι είπε για την Victoria (βίντεο)

Η ερωμένη του Ντέιβιντ Μπέκαμ ξαναχτυπά....

Η Rebecca Loos δήλωσε ότι "χρειάζονται δύο για να χορέψουν τανγκό" στην πρώτη της ζωντανή συνέντευξη μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ Beckham στο Netflix.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη REBECCA LOOS (@rebeccaloosofficial)

 

Η σειρά τεσσάρων επεισοδίων αποκάλυψε  ότι είχε σχέση με τον σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ όταν εκείνος έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης και εκείνη ήταν η βοηθός του.

 

Η 46χρονη Loos, η οποία τώρα είναι εκπαιδεύτρια γιόγκα και ζει στη Νορβηγία, έγινε πρωτοσέλιδο όταν ισχυρίστηκε σε μια συνέντευξη που έδωσε ότι ο Beckham είχε απατήσει τη σύζυγό του Victoria μαζί της, κάτι που ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε.

 

Εκείνη η περίοδος αναβιώνει στη σειρά του Netflix ''Beckham'', στην οποία ο σταρ μιλάει για το πόσο δύσκολο ήταν για εκείνον να πάει στη δουλειά του, καθώς οι ισχυρισμοί έρχονταν στην επιφάνεια.

Η πρώην Spice Girl Victoria Beckham αποκάλυψε επίσης ότι ήταν "η πιο δύσκολη περίοδος" για το ζευγάρι, προσθέτοντας: "Ένιωθα ότι ο κόσμος ήταν εναντίον μας και. . . ήμασταν ο ένας εναντίον του άλλου".

 

 

Συζητώντας για το πώς ένιωσε που βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, η Loos δήλωσε στην Kate Garraway και τον Richard Madeley στην εκπομπή Good Morning Britain του ITV: "Θα προτιμούσα να μην έπρεπε να μιλήσω γι' αυτό ξανά.

 

 

 

 

"Το άφησα πίσω μου και συνέχισα τη ζωή μου.

 

 

 

 

"Όταν βγήκε αυτό το ντοκιμαντέρ, προσπάθησα πολύ σκληρά να το αφήσω να περάσει, αλλά με ενόχλησε πραγματικά το πώς έπαιξε την αφήγηση και πόσο παραπλανητικό είναι.

"Φυσικά είμαι κι εγώ ένοχη, χρειάζονται δύο για να χορέψουν τανγκό - δεν φταίει μόνο αυτός, φταίμε και οι δύο"

 

Όταν η Μάντελι ρώτησε αν αναφέρεται στο ότι ο Μπέκαμ δεν παραδέχτηκε την απιστία, η Λόος απάντησε: "Δεν το αρνήθηκε. Ποτέ δεν το αρνήθηκε.

"Είπε ότι οι ισχυρισμοί μου είναι "γελοίοι" - το γελοίο δεν είναι άρνηση, το γελοίο μπορεί να είναι αλήθεια.

"Το γελοίο είναι ένας όρος που χρησιμοποιούν οι δικηγόροι για να δίνουν στους πελάτες τους όταν δεν θέλουν να παραδεχτούν την αλήθεια".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ