Επίσημα αρραβωνιασμένοι Channing Tatum & Zoe Kravitz! Το πάει σοβαρά το hot ζευγάρι του Χόλιγουντ - Το δαχτυλίδι που επιβεβαίωσε το γεγονός (φωτό)

Μια ευχάριστη είδηση για το ζευγάρι!

Το πάνε για γάμο ο Channing Tatum και η Zoe Kravitz! Οι δυο ηθοποιοί αρραβωνιάστηκαν πρόσφατα. Μάλιστα, σε έξοδο για το Halloween, η 34χρονη "Catwoman" της τελευταίας ταινίας "Batman" εθεάθη να φοράει το δαχτυλίδι των αρραβώνων της.

Το People επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός. 

Το Σαββατοκύριακό ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, γνωστός για τον ρόλο του στο "Magic Mike" και η Ζόι Κράβιτς πήγαν σε πάρτι στο Λος Άντζελες. Ο 43χρονος σταρ του Χόλιγουντ ντύθηκε μωρό της Rosemary, ενώ η Ζόι Κράβιτς ήταν η μητέρα του.

Τα φλας των φωτογράφων έπεσαν, βέβαια, στο ττεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι, το οποίο είχε οβάλ κόψιμο και ήταν δεμένο με ροζ ζρυσό.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί πριν από αρκετά χρόνια, μιας και είχαν συμμετάσχει στην ταινία The LEGO Batman Movie το 2017, ωστόσο εκείνη την περίοδο είχαν άλλες σχέσεις.

Το Us Weekly επιβεβαίωσε τον Αύγουστο του 2021 ότι το ζευγάρι είχε αρχίσει να βγαίνει, λίγο μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της Kravitz από τον Karl Glusman, αφού συναντήθηκε στα γυρίσματα του σκηνοθετικού της ντεμπούτου "Pussy Island".

Η κόρη του μουσικού Lenny Kravitz και της ηθοποιού Lisa Bonet είχε μιλήσει για τον σύντροφό της και πλέον αρραβωνιαστικό της στο περιοδικό GQ πριν έναν χρόνο.

«Με κάνει να γελάω και αγαπάμε πραγματικά την Τέχνη και να μιλάμε για την Τέχνη και την εξερεύνηση του γιατί κάνουμε αυτό που κάνουμε», είχε αναφέρει.

Τους αρέσει, όπως αποκάλυπτε, να βλέπουν μια ταινία και να την αναλύουν, προκαλώντας ο ένας τον άλλο. Τον ερωτεύτηκε για το πόσο γλυκός ήταν απέναντί της όταν δούλευαν μαζί.

Επιπλέον, η Zoe είχα χαρακτηρίσει τον Channing ως έναν υπέροχο άνθρωπο.

Εμείς να τους ευχηθούμε "Καλά Στέφανα"!​​​​​​

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ