Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Αν παντρευτώ θα κάνω θρησκευτικό γάμο» - «Τα παιδιά μου δεν ενδιαφέρονται για τη σχέση μου με τη Γεωργία»

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης αποκαλύπτει αν σκοπεύει να παντρευτεί τη Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, πατέρας του βουλευτή Θάνου Πλεύρη, έκανε δηλώσεις σχετικά με τη νέα του σύντροφο, η οποία είναι κατά πολύ νεότερή του.

Ο 83χρονος δικηγόρος και πολιτικός δηλώνει ερωτευμένος και σε σχέση με την 49χρονη Γεωργία Σιακαβάρα, πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" μίλησε για το αν υπάρχει περίπτωση να παντρευτούν.

Διαβάστε επίσης: Πρώτη πικάντικη είδηση ο δεσμός του Κωνσταντίνου Πλεύρη με την παίκτρια του My Style Rocks τη 49χρονηΤζόρτζια Σιακαβάρα

«Με τις συζητήσεις που κάναμε, είδαμε ότι συμφωνούμε σε πολλά πράγματα ουσιώδη και αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Το τι θα γίνει στο μέλλον, δεν μπορώ να το προεξοφλήσω. Αν θα κάνω γάμο, θα κάνω οπωσδήποτε θρησκευτικό. Δεν το βλέπετε; (σ.σ. ότι είμαι ερωτευμένος). Ανανεωμένος έγινα 25 χρονών, φοβόμουν να γίνω 20 μην τυχόν με καλέσουν στο στρατιωτικό. Ζω μία περίοδο που είμαι πολύ ευτυχής» είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

«Τα παιδιά μου δεν ενδιαφέρονται, ούτε εγώ ενδιαφέρομαι για να μάθουν τα παιδιά μου τι θα κάνω. Πηγαίνουμε με την Γεωργία σε διάφορα κέντρα και διασκεδάζουμε. Ήταν η πρώτη φορά που την είδα στη σκηνή. Είναι πολύ καλή ηθοποιός. Είναι αλήθεια ότι έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Άλλα με ενοχλούν και δεν θεωρώ εχθρούς μου (σ.σ. όσους κάνουν σχόλια). Δεν πρόκειται να στραφώ νομικά, ακολουθώ άλλες μεθόδους. Θα στείλω σε έναν γνωστό παρουσιαστή εξώδικο γιατί λέει ότι οι απόψεις μου έχουν καταδικαστεί και ότι είμαι λάτρης του Χίτλερ και με κατηγορεί» είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ