Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Θα μου πει ο Light τι είναι "boring", ο ανύπαρκτος, ο άσχετος»

Ξέσπασε on air κατά του Light ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Έξαλλος έγινε σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Αφορμή στάθηκε ένα απόσπασμα από το Fame Story, στο οποίο ο γνωστός τράπερ Light και κριτής στο talent show διαφωνεί με τους υπόλοιπους της κριτικής επιτροπής και τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη για το τραγούδι «Ντερμπεντέρισσα».

Το συγκεκριμένο κομμάτι διάλεξε να τραγουδήσει μια διαγωνιζόμενη, με τον ίδιο να το χαρακτηρίζει «απολίθωμα» και κακή επιλογή για οποιονδήποτε διαγωνιζόμενο.

Ο παρουσιαστής και μουσικοσυνθέτης Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μπόρεσε να το αφήσει ασχολίαστο.

«Εγώ στην αρχή είχα χαρακτηρίσει ως έξυπνη κίνηση του σταθμού να βάλει τον Light στην κριτική επιτροπή. Τον βάλανε λοιπόν και παραδέχομαι ότι εκφράζει ένα κομμάτι της νεολαίας με μια ραπ-τραπ, η οποία από τη βωμολοχία πηγαίνει στο βρωμόξυλο στα βραβεία. Εγώ το βρήκα ελκυστικό να διαφωνήσει, αλλά το να τους καπελώσει όλους λέγοντας ότι είναι βαρετό και που το βρήκατε αυτό με ανυπαρξία επιχειρημάτων, εγώ δεν το δέχομαι. Να σας πω κάτι; Όταν πρωτομίλησα με πήραν άνθρωποι από την ίδια την εταιρεία και μου είπαν να αγιάσει το στόμα σου. Εδώ είναι στραβό όλο το σύστημα…Ο Αντώνης μένει ήρεμος; Ο συνθέτης, Γιώργος Θεοφάνους μένει ήρεμος;», ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Διαβάστε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος: «Να πάω απρόσκλητος στη Μενεγάκη; Όχι, δεν θα κάνω τέτοια γαϊδουριά»

Έπειτα πρόσθεσε: «Αυτό το πράγμα είναι ανιστόρητο, είναι ανήθικο, είναι άμουσο, είναι άστα να πάνε στο διά…ο. Δεν μπορεί ο Light να μας πει τι είναι ο Χατζιδάκις, τι είναι ο Θεοδωράκης, τι είναι ο Ξαρχάκος, τι είναι η ελληνική μουσική και τι είναι ο αδελφός μου. Θα έρθει ο Light να μου πει αν είναι βαρετό το τραγούδι; Ο ανύπαρκτος, ο άσχετος και αυτόν να τον έχουμε ως επιτροπή ενός talent show που έχει και την ψευδαίσθηση ότι είναι ακαδημία; Ακαδημία τίνος; Της ροχάλας Εξαρχείων του Light; Δεν με κατ…νε τώρα;».

«Δεν με κ…ε λέω εγώ που θέλετε και την γνώμη μου. Δεν είπα γνώμη απλά είμαι έξαλλος. Τι θα μείνει από αυτό το παιδί μετά από κάποια χρόνια που θα περάσει η μπογιά του και δεν θα μπορεί να δέρνει τους συναδέλφους του; Πείτε μου ένα τραγούδι του; Είναι ανήθικο όλο αυτό», είπε κλείνοντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ