Νέο βίντεο με ομήρους δημοσίευσε η Χαμάς: "Νετανιάχου, υποτίθεται ότι έπρεπε να μας απελευθερώσετε όλους" - "Υποστήκαμε την αποτυχία σας"

Η Χαμάς πιέζει το Ισράηλ με νέο βίντεο.

Η Χαμάς δημοσίευσε άλλο ένα βίντεο με ομήρους να απευθύνονται στο Ισραήλ.

Πιο συγκεκριμένα τρεις Ισραηλινές γυναίκες, οι οποίες κρατούνται όμηροι στη Λωρίδα της Γάζας απευθύνονται στον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Οι γυναίκες του ζητάνε να εξασφαλίσει την απελευθέρωσή τους.

«Νετανιάχου, γνωρίζουμε ότι χθες υποτίθεται ότι θα υπήρχε κατάπαυση του πυρός και υποτίθεται ότι έπρεπε να μας απελευθερώσετε όλους και αντ’ αυτού υποστήκαμε την αποτυχία σας» φέρεται να λέει μία εκ των τριών ισραηλινών ομήρων στο νέο βίντεο που δημοσίευσε η Χαμάς.

 

 

Τα Ισραηλινά ΜΜΕ αποφεύγουν την προβολή του συγκεκριμένου βίντεο, καθώς απευθύνεται απευθείας στον Νετανιάχου και το θεωρούν προπαγανδιστικό της Χαμάς.

Διαβάστε επίσης: Δείτε το βίντεο από τη συγκλονιστική απελευθέρωση ομήρων της Χαμάς: Οι δυο ηλικιωμένες γυναίκες επανασυνδέονται με την οικογένειά τους

Πιστεύεται ότι τα όσα λένε οι τρεις γυναίκες είναι λόγια της Χαμάς.

Επιπλέον, το Ισραήλ θεωρεί ότι η τρομοκρατική οργάνωση χρησιμοποιεί τις διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση των περίπου 240 αιχμαλώτων, ώστε να κερδίσει χρόνο για τη στρατιωτική της εκστρατεία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ