Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δεν απάντησε σε μια ερώτηση δημοσιογράφου- ποια ήταν αυτή & γιατί την χαρακτήρισε άκαιρη ;

Η προσωπική ερώτηση δημοσιογράφου στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, που έκανε τον ηθοποιό να “κόψει” την συζήτηση.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η σύζυγός του, Έφη Μουρίκη έκαναν μια κοινή έξοδο και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε χαμογελαστούς.

Οι δυο τους, με μεγάλα χαμόγελα έδωσαν το «παρών» στο Παλλάς και παρακολούθησαν την παράσταση «Dalida – La Diva» με την Όλγα Βενέτη και σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη.

 Με αφορμή ότι ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν μαζί με την σύζυγό του, Έφη Μουρίκη, κάποιος δημοσιογράφος τον ρώτησε για το ποιο είναι το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου, με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να αιφνιδιάζεται.
«Δεν είναι ερώτηση αυτή, μετά τη Dalida. Μυστικό γάμου, όχι! Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, δυστυχώς».

«Δεν υπάρχει, εννοείτε, το μυστικό;», ήταν η επόμενη ερώτηση που δέχθηκε και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης απάντησε: «Επιμένετε όμως! Δεν μπορώ να απαντήσω».

Στην συνέχεια μίλησε για την παράσταση. 

«Επειδή ήμουν λάτρης της Dalida, την είδα να ζωντανεύει μπροστά μου» ανέφερε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακής ενώ σε ερώτηση για μια ενδεχόμενη συνεργασίας με την Όλγα Βενέτη σημείωσε πως: «Δεν τραγουδώ όπως η κυρία Βενέτη, αν τραγουδούσα, με μεγάλη μου χαρά να συνεργαστούμε. Δεν νομίζω ότι είμαι ικανός να κάνω μιούζικαλ. Το προσπάθησα μια φορά και ως εκεί, δεν θα το ξανακάνω. Όταν αναλαμβάνουν οι μεγάλοι ερμηνευτές, εμείς υστερούμε».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ