Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στους Ιχθύς - Αδύνατο να συγκρατήσετε τα νεύρα σας - Ποιοι πρέπει να δώσουν προσοχή στις σχέσεις τους

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς και μάλιστα σε φάση εκτός πορείας θα πορευθούμε από τις 09:39 το πρωί μέχρι τις 13:01 το μεσημέρι που θα περάσει στον Κριό. Όμως κι από το ζώδιο του Κριού η Σελήνη δεν θα σχηματίσει κάποια κύρια όψη μέχρι το πρωί του Σαββάτου που θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και έπειτα θα περάσει στον Ταύρο για να ολοκληρώσει την τελευταία έκλειψη της χρονιάς. Με κάποιο τρόπο τόσο σήμερα όσο και αύριο είναι σαν να έχουμε σε όλη τη διάρκεια των δυο ημερών τη Σελήνη να μην κάνει κύριες όψεις κι αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να πιεστούμε για να έχουμε αποτελέσματα, ούτε να κάνουμε εκκινήσεις, να υπογράψουμε δεσμευτικές συμφωνίες ή να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Με δυο μέρες Σελήνη κενή πορείας και την τρίτη μέρα έκλειψη Σελήνης θα υπάρχει ένα διαρκώς αυξανόμενο σκηνικό νευρικότητας. Τα συναισθήματα είναι ίσως δύσκολο να συγκρατηθούν και βγαίνουν στην επικοινωνία μας με τους άλλους. Αν νιώθουμε θυμωμένοι, αγανακτισμένοι, πληγωμένοι θα είναι δύσκολο να μείνουμε ψύχραιμοι κάτω από τις τρέχουσες συνθήκες. Κριοί, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Ζυγοί και όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια προσοχή σε υγεία, δουλειά, σχέσεις, οδήγηση, επικίνδυνες εργασίες.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από το μεσημέρι και μετά στο ζώδιο σας σάς κάνει πιο ευαίσθητους και εύθικτους, ενώ μέσα σας μπορεί να κουβαλάτε κάποια αρνητικά συναισθήματα θυμού ή καταπίεσης. Η επερχόμενη έκλειψη Σελήνης με τις δύσκολες όψεις της είναι αλήθεια ότι δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο το κλίμα στις σχέσεις σας και πιθανώς κάτι στη δουλειά ή και στο οικογενειακό περιβάλλον να σας δημιουργεί μεγαλύτερη δυσφορία. Προσέξτε τη διάθεση που δείχνετε στους γύρω σας και δείξτε πνεύμα συνεργασίας ακόμη κι αν ξέρετε ότι οι άλλοι δεν θα κάνουν όπως ακριβώς εσείς αυτό που θέλετε. Κοιτάξτε να βρείτε κοινό έδαφος και πνεύμα συνεννόησης. Είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σε μια τόσο απαιτητική μέρα. Ακόμη προσοχή σε θέματα υγείας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πάμε στις πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας, αφού έχουμε Σελήνη κενή πορείας μέχρι το Σάββατο που θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη στο ζώδιο σας αγαπητοί μου Ταύροι και καθώς τα άτομα στο περιβάλλον που κινείστε μπορεί να έχουν μια πιο αρνητική διάθεση καλό είναι να προσέξετε τους τρόπους σας σήμερα. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε πιο κουρασμένοι ή χωρίς τα υψηλά ενεργειακά επίπεδα που διαθέτετε συνήθως. Σε κάθε περίπτωση ούτε η σημερινή ούτε η αυριανή μέρα είναι θετικές αν θέλετε να διεκδικήσετε κάτι στον χώρο εργασίας, γιατί μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια άρνηση ή μια απόρριψη του αιτήματος σας. Προτιμήστε για κάτι τέτοιο την άλλη εβδομάδα που είναι μια πιο άνετη εβδομάδα για σας. Ακόμη μην εμπλακείτε σε μάχες μέσα στον χώρο της δουλειάς, γιατί επίσης δεν θα βρείτε το δίκιο σας και μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά μια τέτοια κατάσταση. Αφήστε εκείνους που τους τρέφουν τα αρνητικά συναισθήματα να κάνουν πόλεμο κι εσείς προσπαθήστε να κάνετε ειρήνη με τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι πρωινές ώρες είναι αρκετά απαιτητικές με τη Σελήνη στους Ιχθύς σε θέματα εργασίας, όμως και μετά που περνά στον Κριό -καθώς δεν θα σχηματίζει καμία όψη μέχρι το Σάββατο που θα έχουμε τη Σεληνιακή έκλειψη- σας επηρεάζει περίεργα και μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα ανήσυχους. Πιθανώς να βγαίνουν κάποιες ανασφάλειες σας στην επιφάνεια ή να υπάρχει ένα κλίμα έντασης στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Αντί όμως να πέσετε με εμμονή και πάθος να υπεραναλύσετε τις καταστάσεις όπως συνηθίζετε, καλύτερα να κρατήσετε μια πιο αποστασιοποιημένη στάση και να είστε πιο υπομονετικοί σε σχέση με τα αποτελέσματα. Και να θελήσετε δηλαδή να πιέσετε για ξεκάθαρες απαντήσεις δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλετε άκρη. Προσπαθήστε να μη βιάζεστε σήμερα στην κρίση σας, αλλά και προσοχή σε θέματα επικοινωνίας και τεχνολογίας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ