Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό - Ώρα να αντιμετωπίσετε θέματα ταμπού

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

H Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο του Υδροχόου κάνοντας μας πιο ευαίσθητους και πιο ανήσυχους σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο, τις παγκόσμιες εξελίξεις και ενδεχομένως να υπάρχει μια πιο έντονη επικαιρότητα. Σήμερα ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό και ξεκινούν τα γενέθλια των Σκορπιών. Στο επόμενο διάστημα καλούμαστε να δούμε σε βάθος και με την απαραίτητη σοβαρότητα αυτές ίσως τις πλευρές της ζωής που μας φοβίζουν λίγο περισσότερο ή αποτελούν ταμπού. Η Σελήνη το βράδυ θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό δημιουργώντας ένα πιο νευρικό πλαίσιο ή φέρνοντας προκλήσεις και ξαφνικές εξελίξεις. Ευτυχώς η επιρροή δεν κρατά περισσότερο από δυο ώρες.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί έντονη επιθυμία να επικοινωνήσετε με φίλους, συνεργάτες, να κάνετε κάποια σχέδια μαζί τους. Από την άλλη δεν είναι απίθανο να σας απευθύνονται φίλοι και συνεργάτες που πιθανώς περνούν μια δική τους δύσκολη κατάσταση ή μια κρίση στη ζωή τους προκειμένου να τους συμβουλεύσετε. Ακόμη κι αν δεν έχετε κάποιο τρόπο να τους βοηθήσετε να επιλύσουν το πρόβλημα τους ή μια καλή ιδέα είναι σημαντικό να σας νιώθουν δίπλα τους. Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό δίνει έμφαση στα οικονομικά σας για τις επόμενες 4 εβδομάδες. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να ψαχτείτε περισσότερο με το πώς θα ωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, δάνεια, πιστώσεις ή πώς θα περικόψετε κάποια πάγια έξοδα για να ανακουφιστείτε οικονομικά. Από την άλλη ο Ήλιος στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τα οποία ενδεχομένως είναι δύσκολο να εκφράσετε όπως θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι όψεις της Δευτέρας δείχνουν ότι δεν θα καταφέρετε να περάσετε χαλαρά όπως θα θέλατε ή θα είχατε ανάγκη αγαπητοί μου Ταύροι, καθώς οι υποχρεώσεις σας στη δουλειά, στο σπίτι ή στις σπουδές, ανάλογα και με την ηλικία ή τη φάση της ζωή σας, δεν θα σας επιτρέψουν χαμηλούς ρυθμούς. Απλά προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας για να καταφέρετε να ξεκλέψετε και λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με ό,τι αγαπάτε. Μπορεί από την άλλη να υπάρχει ένα κρίσιμο πρόβλημα στη δουλειά ή μια εξέλιξη τις βραδινές ώρες που χρειάζεται επείγουσα αντιμετώπιση και μπορεί να σας πιάνει πανικός. Σήμερα ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό ακριβώς απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων σας προσωπικών και επαγγελματικών και απαιτεί να δώσετε περισσότερο χρόνο για να τις εξερευνήσετε και να τις συσφίξετε μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και σήμερα Δευτέρα θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε και κάποιες πιο χαλαρές ή ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητα σας. Θα έχετε καλύτερη διάθεση και θα είστε πιο πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέες δραστηριότητες ή νέους ανθρώπους. Ακόμη είναι πιθανόν σήμερα να λάβετε μια σειρά πολύτιμων συμβουλών από κάποιο άτομο στον χώρο που δραστηριοποιείστε, που θα σας βοηθήσουν να εξελίξετε τη δουλειά ή τις σπουδές σας. Τις βραδινές ώρες μπορεί να προκύψει μια ξαφνική εξέλιξη που να σας ανησυχήσει προσωρινά. Σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και ξεκινά για σας ένα πιο απαιτητικό διάστημα που θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά και να οργανωθείτε ακόμη καλύτερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις είτε έναντι της δουλειάς είτε έναντι της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Ακόμη είναι πιθανό να μάθετε αρκετές παρασκηνιακές κινήσεις και να σας αποκαλυφθούν μυστικά.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ