Συγκίνηση στο τελευταίο "αντίο" στον Αίαντα Μανθόπουλο: Απαρηγόρητα τα παιδιά του - Βαρύ το πένθος για τη σύντροφό του (φωτό)

Το "καλό ταξίδι" στον ηθοποιό...

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κηδεία του ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου στο Κοιμητήριο Παιανίας, στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων.

Ο Αίαντας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 17 Οκτωβρίου. Είχε υποστεί εγκεφαλικό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί αρκετές μέρες στο νοσοκομείο «Αττικόν». Ωστόσο, δεν τα κατάφερε.

Τραγικές φιγούρες είναι τα παιδιά του ηθοποιού που έφτασαν στο κοιμητήριο μαζί με τη μητέρα τους και πρώην σύζυγο του ηθοποιού, την Στέλλα Τσιάτσου.

NDP

NDP

NDP

Και η τελευταία σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου, η Ελισάβετ Σταματοπούλου, ήταν συντετριμέννη, κρατώντας λίγα λουλούδια στο χέρι..

Η Ελισάβετ Σταματοπούλου έμεινε στο πλευρό του μέχρι την τελευταία του στιγμή. Ο πόνος της είναι βαρύς.

NDP

«Σας ευχαριστώ ολόθερμα για το ενδιαφέρον και την αγάπη προς τον Αίαντα. Το κενό που αισθάνομαι κάθε μέρα που δεν ακούω τη φωνή του, δεν τον βλέπω είναι δυσβάσταχτο. Επί 7 χρόνια μοιραζόμασταν όλες τις στιγμές της ημέρας, καλές, κουραστικές, δύσκολες και πάντα κατάφερνε να μου φτιάχνει το κέφι. Δεν ξέρω πότε θα κλείσει αυτή η πληγή, όμως τώρα πονάει πολύ» είπε σε δηλώσεις της μια μέρα πριν την κηδεία του.

«Ναι είναι μεγάλη απώλεια. Ξέρω ότι δεν θα ξαναγυρίσει πίσω. Θα κάνω αναρτήσεις μέχρι να απαλύνει ο καιρός αυτόν τον πόνο, γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. Πρέπει να κάνουμε μια υπομονή εμείς που μένουμε πίσω. Δεν είχε τίποτα όλα καλά ήταν» είπε η σύντροφός του, πρόσθεσε σήμερα.

 

 

Στην κηδεία βρέθηκαν και πολλοί επώνυμοι. Ανάμεσά τους ήταν ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας, ο σκηνοθέτης, συγγραφέας και παραγωγός Μανούσος Μανουσάκης, ο ηθοποιός και βουλευτής Απόστολος Γκλέτσος, καθώς και η ηθοποιός Νάντια Μουρούζη.

NDP

NDP

Διαβάστε επίσης: Πέθανε ο Αίας Μανθόπουλος μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο - Έδωσε σκληρή μάχη στην εντατική

NDP

NDP

Στεφάνι έστειλε και ο Τάκης Ζαχαράτος.

NDP

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ