Βασιλικός γάμος στη Βαλένθια! Ο τελευταίος απόγονος του βασιλιά της Γαλλίας παντρεύτηκε την αγαπημένη του στην πατρίδα της - η δεξίωση με θέμα πορτοκαλιές και ελιές

Ο ρομαντικός γάμος πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό ναό της Βαλένθια, την πατρίδα της νύφης.

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, ο καθεδρικός ναός της Βαλένθια φιλοξένησε τον γάμο του γαλλικής καταγωγής πρίγκιπα Λουδοβίκου Νικολάου Κρεπύ της Ορλεάνης και της Καρολίνας Τόριο Μπαλέστερ. 

Αυτός ο ναός, που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, έχει μεγάλη σημασία για τη νύφη, καθώς ήταν και το σκηνικό του γάμου των γονιών της.

Image

Την τελετή παρακολούθησε η συγκινημένη Βεατρίκη της Ορλεάνης, η γιαγιά του γαμπρού από τη μητέρα του. "Είναι μια ημέρα ευτυχίας", εξήγησε.

Ο Λουδοβίκος Νικολά είναι το μεγαλύτερο από τα πέντε παιδιά που γεννήθηκαν από το γάμο της Κλοτίλδης ντ' Ορλεάν και του Γάλλου οικονομολόγου Εντουάρντ Κρεπί.

 

Δείτε επίσης: Γάμος της υψηλής αριστοκρατίας: Η Πριγκίπισσα της Ισπανίας με τους 43 τίτλους παντρεύτηκε τον αγαπημένο της - την παράσταση έκλεψαν δυο άλλες (φωτό)

Η μητέρα της Καρολίνας είναι η Maite Ballester Fornés, η οποία θεωρείται μία από τις επιχειρηματίες με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ισπανία.

Είναι ιδρυτικό στέλεχος του ταμείου επιχειρηματικών κεφαλαίων Nexxus και ανεξάρτητο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Prisa και της Cellnex, αναφέρει το hola

Είναι επίσης ενεργό μέλος του δικτύου International Women's Forum, που δημιουργήθηκε για την προώθηση της ηγεσίας των γυναικών, και είναι μέλος του συμβουλευτικού συμβουλίου της ING Spain.

Το νυφικό

Ένα από τα hilights του γάμου ήταν το φόρεμα της νύφης.

 

 

Για τη μεγάλη της μέρα, η Καρολίνα εμπιστεύτηκε τον γεννημένο στην Αστούρια μόδιστρο Marcos Luengo, ο οποίος είχε αναλάβει και το ντύσιμο της μητέρας της.

 

Δείτε 

Ένα ίσιο σχέδιο με γαλλικά μανίκια, λαιμόκοψη V με κεντήματα και μια κάπα στην πλάτη, την οποία συμπλήρωσε με ένα τούλινο πέπλο που κάλυπτε το πρόσωπό της.

ImageImage

 

Με τα λεπτεπίλεπτα και κομψά έργα του, ο εν λόγω σχεδιαστής έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια και τα ρούχα του έχουν μπει στις γκαρνταρόμπες εικονιδίων της μόδας, όπως η Sara Carbonero, η Nieves Álvarez και ακόμη και η βασίλισσα Letizia.

Image

Μετά τη θρησκευτική τελετή, η νύφη και ο γαμπρός και όλοι οι καλεσμένοι τους, μεταξύ των οποίων η λυρική τραγουδίστρια Ainhoa Arteta που τραγούδησε στη χορωδία, ο Δούκας και η Δούκισσα της Καλαβρίας και διάφορα μέλη της οικογένειας, όπως ο Κάρολος Φίλιππος της Ορλεάνης και η σύζυγός του Naomi- Valeska Kern, μεταφέρθηκαν σε ένα εξοχικό σπίτι, για την δεξίωση. 

Ο χώρος ήταν περιτριγυρισμένος από πορτοκαλεώνες και ελαιώνες. Μια μεγαλοπρεπής, κομψά διακοσμημένη τούρτα και πυροτεχνήματα ολοκλήρωσαν μια ειδυλλιακή βραδιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ