Στέφανος Κασσελάκης: Έπαιξε μπάλα με την ομάδα της «Αυγής» - Αποχώρησε τραυματισμένος από τον αγώνα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει την απόλυση Αυτιά μετά το σχόλιο "να δούμε τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο". 

Τις ικανότητές του στο ποδόσφαιρο μας έδειξε ο Στέφανος Κασσελάκης, δίνοντας το «παρών» στα γηπεδάκια στο Καλαμάκι, όπου η ομάδα της «Αυγής» αντιμετώπισε εκείνη του ALPHA, σε φιλικό προετοιμασίας για το πρωτάθλημα Τύπου.

Κατά πληροφορίες, ο κ. Κασσελάκης ήταν παρών στο γήπεδο ήδη από τις 8:30, για να κάνει προθέρμανση.

ποδοσφαιρικοσ-αγωνασ-με-τον-στεφανο-κασσελακη

instagram/Stelios Droumalias

Αγωνίστηκε κανονικά, από την έναρξη της αναμέτρησης, ξεχωρίζοντας ως χαφ (σ.σ. «ξέρει μπάλα» έλεγαν... αυτόπτες μάρτυρες). Στο ημίχρονο αποχώρησε λόγω τραβήγματος, ενώ είπε ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα της «Αυγής» και να πάρει κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα Τύπου.

Για την ιστορία, η αναμέτρηση έληξε χωρίς νικητή, με το τελικό σκορ να είναι 3-3. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από το γήπεδο αφότυ χαιρέτισε όλους τους παίκτες.

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

Κασσελάκης κατά Αυτιά: “Να συνεχίσει να προσβάλλει με υπονοούμενα από το σπίτι του”

Την οργή του Στέφανου Κασσελάκη προκάλεσε σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Αυτιάς στην πρωινή του εκπομπή στον ΣΚΑΙ το Σάββατο (14/10).

Ο δημοσιογράφος σχολίασε σχετικά με τη θητεία που επρόκειται να υπηρετήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τα εξής: «Φαντάζεστε τι έχει να γίνει στη Θήβα; Όταν θα παρουσιαστεί. Στη Θήβα δε υπάρχει και γυμναστήριο για τους νεοσύλλεκτους φαντάρους – και πολύ σωστά το έχουν κάνει – όπου εκεί να δούμε τι μέλλει γεννέσθαι.»

Σε ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης έσπευσε να στηλιτεύσει τη δήλωση, την οποία χαρακτήρισε ομοφοβική:

«Στη Θήβα υπάρχει ένα στρατόπεδο για νεοσύλλεκτους.
Στο στρατόπεδο υπάρχει ένα γυμναστήριο.
Ένας απόδημος επιστρέφει στην πατρίδα του και πηγαίνει να υπηρετήσει τη θητεία του.

Ποια είναι η προφανής πρώτη ερώτηση στο μυαλό όλων;
«Τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο;».
Όχι, δεν είναι στο μυαλό όλων. Είναι στο μυαλό του κ. Αυτιά.

 

Δείτε επίσης: Ο Στέφανος Κασσελάκης μοίρασε χαμόγελα στο Ηρώδειο - Αγκαλιά με τον Σταύρο Ξαρχάκο - Κάθισε δίπλα στην Όλγα Κεφαλογιάννη & τον Μίνω Μάτσα (φωτό)

Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα.

Ο ΣΚΑΪ έδειξε σωστά εταιρικά αντανακλαστικά στην περίπτωση του κ. Χιώτη και τον καλώ να συνεχίσει, ξεριζώνοντας την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του.

Στο όνομα των νέων ανθρώπων που υφίστανται bullying στο σχολείο, στο στρατό, στη γειτονιά, στη δουλειά, στο γυμναστήριο.

Κυρίως όμως, στο όνομα όλων εκείνων που υπηρετούν τη θητεία τους και δεν ανέχονται την ιδέα στατεύσιμων α’ και β’ κατηγορίας.

Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του.»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ