Η Taylor Swift πανευτυχής με τον Hugh Jackman, Ryan Reynolds & Blake Lively σε αγώνα ποδοσφαίρου - Ποιον στηρίζει η τραγουδίστρια; (φωτό)

Best girlfriend!

Τετράδα φωτιά βρέθηκε στον αγώνα των Kansas City Chiefs.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Hugh Jackman έβγαλε μία σέλφι με τον Ryan Reynolds, την Blake Lively και την Taylor Swift από τις κερκίδες του γηπέδου.

Φαίνονται όλοι ευδιάθετοι κι ενθουσιασμένοι για αυτή την συνάντηση ιδιαίτερα ο Jackman ο οποίος από τη χαρά του δε μπόρεσε να βγάλει μία καθαρή σέλφι ...!

Παρόλα αυτά εμείς θα σταθούμε στην παρουσία της 33χρονης τραγουδίστριας.

Πριν λίγο διάστημα έγινε γνωστή η σχέση της με τον ποδοσφαιριστή των Kansas City Chiefs, Τράβις Κέλσι για αυτό και πήγε να τον στηρίξει!

Λίγες μέρες πριν ο Αμερικανός σταρ μίλησε για τη σχέση του με την Τέιλορ στο podcast «New Heights» που παρουσιάζει μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του Τζέισον επίσης παίκτη του NFL.

«Αποφεύγαμε αυτό το θέμα από σεβασμό για την προσωπική σου ζωή, τώρα πρέπει να μιλήσουμε γι' αυτό», λέει ο Τζέισον στο teaser διάρκειας 21 δευτερολέπτων.

«Η προσωπική μου ζωή που δεν είναι τόσο προσωπική» αστειεύεται ο Tράβις και συνεχίζει. «Tο έκανα αυτό στον εαυτό μου, Τζέισον, το ξέρω αυτό».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ