Εκλεκτές παρουσίες στο Σύγχρονο Θέατρο: Τσιμιτσέλης, Οικονομάκου, Δροσάκη είδαν τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, συμπρωταγωνιστή τους στη σειρά “Ο πρώτος από εμάς“

Κομψές εμφανίσεις στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  “Και εφύτευσεν ο Θεός Παράδεισον".

"Παρέλαση" από celebrities πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο Σύγχρονο Θέατρο, όπου και έλαβε χώρα η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Και εφύτευσεν ο Θεός Παράδεισον".

Οι πρωταγωνιστές της νέας τηλεοπτικής σειράς του ANT1, Αθηνά Οικομάκου, Λένα Δροσάκη και Γιάννης Τσιμιτσέλης, βρέθηκαν στο θέατρο για να θαυμάσουν τον συμπρωταγωνιστή τους Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Οι τέσσερίς τους παίζουν στο σήριαλ “Ο πρώτος από εμάς“. 

Η Λένα Δροσάκη πόζαρε χαμογελαστή δίπλα στον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Φόρεσε ένα φοβερό φλοράλ μίνι φόρεμα, που ανέδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της. Το συνδύασε με μαύρα δερμάτινα μποτάκια και ένα αστραφτερό χαμόγελο!

NDP

NDP

NDP

Η ηθοποιός Λένα Δροσάκη φωτογραφήθηκε επίσης με την ενδυματολόγο Νικόλ Παναγιώτου και την ηθοποιό ΑΘηνά Οικονομάκου.

NDP

Η Αθηνά Οικονομάκου εντυπωσίασε με το ασπρόμαυρο outfit της. Φόρεσε μια ιδιαίτερη φλορά φούστα σε μαύρο και λευκό, την οποία τη συνδύασε με λευκό πουκάμισο και μαύρη δερμάτινη ζώνη. Αίσθηση έκαναν και οι μαύρες cowgirl μπότες της με τις μεταλλικές γωνίες τους και τα τρουκς.

Διαβάστε επίσης: Λαμπερές πρεμιέρες στην TV! Καστ αστέρων με το "Ο πρώτος από εμάς": Αθανασίου, Τσιμιτσέλης, Οικονομάκου

Την παράσταση παρακολούθησαν κι άλλοι γνωστοί Έλληνες celebrities, όπως ο Σωτήρης Τσαφούλιας, η Λίλα Μπακλέση, Άννα Μενενάκου, Πέτρος Λαγούτης, Γωγώ Μπρέμπου, Αναστασία Γιάμαλη, Πιέρρος Ανδρεακάκος και Νικόλ Παναγιώτου.

NDP

Η ηθοποιός Λίλα Μπακλέση με boho κόκκινο φόρεμα και σανδάλια.

NDP

Κομψή με εφαρμοστό λαδί φόρεμα η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη.

Διαβάστε επίσης: Πέτρος Λαγούτης& Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ σε κοινή δημόσια εμφάνιση: Αγκαλιασμένο το ζευγάρι στο Σύγχρονο Θέατρο

NDP

NDP

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ