38χρονος πατροκτόνος στην Άρτα: Χτύπησε τον πατέρα του 5 φορές στο κεφάλι με πέτρα - Τι έδειξε η νεκροψία

 Αυτόπτης μάρτυρας είπε: ''Ο δράστης ήταν ήρεμος''...

Τουλάχιστον 5 χτυπήματα κλιμακούμενης έντασης και αυξανόμενης σφοδρότητας από αμβλύ όργανο (πέτρα), διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, κατά τη διάρκεια της νεκροτομής του 65χρονου πατέρα που δολοφονήθηκε από τον γιο του.

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο γιος του

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Πέμπτη (28/9), ζήτησε και έλαβε ο 38χρονος, που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 65χρονο πατέρα του.

Ο συλληφθείς έφτασε χθες (27/9) στον εισαγγελέα χωρίς δικηγόρο, ωστόσο σύμφωνα με τον Alpha, αναμένεται να αναλάβει την υπεράσπισή του δικηγόρος από την Άρτα.

 

 

Δείτε επίσης: Σοκ στην Άρτα: 38χρονος δολοφόνησε τον 65χρονο πατέρα του -«Τον σκότωσα με μια πέτρα στο κεφάλι» (βίντεο)

Την ίδια ώρα ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική έκθεση στη σορό του πατέρα, η οποία μεταφέρθηκε στη Λαμία. Ο 65χρονος φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από πέτρα. Όσο για την ημέρα θανάτου εκτιμάται ότι ήταν η Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα αποκαλύφθηκε έξι μέρες μετά τη διπλή εξαφάνιση πατέρα και γιου. Ο 38χρονος εντοπίστηκε σε στάνη και λίγο αργότερα φέρεται να υπέδειξε στους αστυνομικούς, το σημείο που είχε χτυπήσει τον πατέρα του.

 

 

«Τσακωθήκαμε και πάνω στην συμπλοκή, τον σκότωσα. Τον χτύπησα με μια πέτρα στο κεφάλι», φέρεται να είπε σε αστυνομικούς, οι οποίοι τον βρήκαν σε άθλια κατάσταση κρυμμένο σε ένα μαντρί σε ορεινή περιοχή της Φωκίδας και συγκεκριμένα στην περιοχή Σεργούλα.

 

 

"Είμαι ορειβάτης από την Άρτα, έχω χαθεί. Έχω να φάω πέντε μέρες" φέρεται να είπε στον βοσκό που τον είδε έκπληκτος το πρωί της Τρίτης να κρύβεται μέσα στο μαντρί του. Αμέσως ο ηλικιωμένος άνδρας ειδοποίησε την αστυνομία που έσπευσε στην περιοχή. Σε σύγχυση και ψελλίζοντας ακατάληπτα λόγια, ο 38χρονος ανέφερε ότι σκότωσε τον πατέρα του μετά από καβγά, επαναλαμβάνοντας ότι το έκανε γιατί... θα τον σκότωνε εκείνος. Έπειτα από υπόδειξη του, οι αστυνομικοί εντόπισαν το άψυχο σώμα του 65χρονου σε δασικό δρόμο της περιοχής. Η σορός του άτυχου άνδρα ήταν σε κακή κατάσταση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ