Terror Story: Κοκκινομάλλα κούκλα τρομοκρατούσε τους περαστικούς κρατώντας αληθινό μαχαίρι - ο εγγαστρίμυθος ιδιοκτήτης της εκβίαζε για λεφτά (βίντεο)

Ο κόσμος τρομοκρατήθηκε! 

Η αστυνομία στην πολιτεία Coahuila του Μεξικού συνέλαβε πρόσφατα μια κούκλα Chucky που κρατούσε μαχαίρι και τον εγγαστρίμυθο ιδιοκτήτη της, επειδή τρομοκρατούσε τους ανθρώπους στους δρόμους για χρήματα.

Ο Chucky, η κοκκινομάλλα δολοφονική κούκλα που κατέχεται από το πνεύμα ενός κατά συρροή δολοφόνου, είναι ένας από τους πιο τρομακτικούς κινηματογραφικούς χαρακτήρες στην ιστορία.

Είναι ένας εμβληματικός χαρακτήρας του οποίου το ανατριχιαστικό χαμόγελο έχει τρομοκρατήσει γενιές και γενιές σε όλο τον κόσμο, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κάποιος χρησιμοποίησε μια κούκλα Chucky για να τρομάξει τους ανθρώπους για να του δώσουν χρήματα.

Συνέβη στη Μονκλόβα, μια πόλη στην πολιτεία Κοαχουίλα του Μεξικού, όπου ένας άνδρας που αναγνωρίστηκε μόνο ως Carlos N. άρχισε να χειρίζεται μια μεγάλη κούκλα Chucky σαν εγγαστρίμυθος. 

Όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε για μια κούκλα που επιτίθεται σε ανθρώπους, άνδρες έσπευσαν στο σημείο, για να δουν τι συμβαίνει. 

Ο ιδιοκτήτης της κούκλας αλλά και η ίδια η κούκλα συνελήφθησαν και τους πέρασαν χειροπέδες, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που στη συνέχεια έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Ο εγγαστρίμυθος βρέθηκε επίσης θετικός σε ναρκωτικά, σύμφωνα με το odditycentral

Να σημειωθεί επίσης πως επειδή η γυναίκα αστυνομικός πόζαρε για φωτογραφίες με την κούκλα Chucky και της φόρεσε χειροπέδες μετά από πρόταση δημοσιογράφων, αυτή τη στιγμή ερευνάται για το γεγονός ότι δεν πήρε τη δουλειά της αρκετά σοβαρά.

Ο Carlos N. αφέθηκε ελεύθερος αφού πέρασε μια νύχτα στη φυλακή, καθώς η πράξη του θεωρήθηκε διοικητικό αδίκημα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ