Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Υδροχόο - Περισσότερο άγχος & απότομη αλλαγή πλάνων

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο σχηματίζοντας μια σειρά όψεων με τον Δία, τον Άρη και την Αφροδίτη τις πρωινές ώρες, δίνοντας μας ώθηση για να σχεδιάσουμε τη μέρα μας και να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας. Η όψη της όμως που χαρακτηρίζει τη μέρα είναι το τετράγωνο με τον Ουρανό τις μεσημεριανές ώρες, καθώς θα μας επηρεάζει σε όλο το υπόλοιπο της μέρας, δημιουργώντας τάση για περισσότερο άγχος, απότομη αλλαγή πλάνων, μικρές αλλά ενοχλητικές καθυστερήσεις ή προβλήματα που δεν τα περιμένουμε. Μπορεί να είμαστε πιο ανήσυχοι νοητικά, σε φάση υπερδραστηριοποίησης και η τάση είναι να αναλαμβάνουμε περισσότερα από αυτά που μπορούμε να εξυπηρετήσουμε. Κάποιοι μπορεί να βιώνουν μεγαλύτερη ένταση, γι’ αυτό θέλει προσοχή στην οδήγηση. Όπως πάντα η ευελιξία και η ηρεμία σώζει την κατάσταση. Η όψη συνδέεται πολλές φορές και με ξαφνικές ειδήσεις όχι απαραίτητα αρνητικές. Μετά την όψη αυτή η Σελήνη θα μπει σε φάση κενής πορείας μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης που θα περάσει στους Ιχθύς.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί τις πρωινές ώρες τις επαφές σας σε επίπεδο προσωπικό κι επαγγελματικό. Στην πορεία το τετράγωνο με τον Ουρανό επηρεάζει τα οικονομικά, φέρνοντας ίσως κάποια απρόοπτα πιθανώς όμως όχι άσχημα. Μπορεί δηλαδή να υπάρξει και μια θετική εξέλιξη σε κάποιο οικονομικό ζήτημα. Φυσικά θα είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα ιδιαίτερα σε on-line αγορές. Μη βιάζεστε να αγοράσετε κάτι αν δεν έχετε δει σωστά τις χρεώσεις. Γενικότερα προστατεύστε τις κάρτες σας και αποφύγετε ηλεκτρονικές συναλλαγές, ειδικά αν σας φαίνεται κάτι ύποπτο. Ακόμη δεν είναι μια καλή μέρα για διαπραγματεύσεις ή υπογραφές συμφωνιών.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν ξέρω αν ξέρετε από διαλογισμό ή έστω πώς να ηρεμείτε τον εγκέφαλο σας όταν υπερλειτουργεί και δεν μπορείτε ακόμη κι εσείς οι «Βούδες» του ζωδιακού να έχετε υπομονή με τους άλλους. Ειδικά σήμερα μπορεί να τους βρίσκετε όλους ενοχλητικούς ή όντως μπορεί να σας διακόπτουν οι άλλοι συνέχεια με ένα δικό τους πρόβλημα ή γιατί απλώς κάτι θέλουν να σας πουν. Πριν κάνετε επίθεση όμως, ακόμη κι αν σας πνίγει το δίκιο, προσπαθήστε να ηρεμήσετε, να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας, να μην παίρνετε φυσικά προσωπικά ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Με την όψη Σελήνης-Ουρανού πάντως πέρα από απρόοπτα μπορεί να προκύψουν και πολύ πρωτότυπες ιδέες. Ας είστε πιο προσεκτικοί, αλλά και πιο υπομονετικοί κυρίως στον χώρο της δουλειάς από το μεσημέρι κι έπειτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενώ οι πρωινές ώρες είναι αρκετά βοηθητικές, στην πορεία το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού, ακριβώς γιατί επηρεάζει την ψυχολογία σας, μπορεί να σας κάνει σήμερα εξαιρετικά ανήσυχους ή μπορεί να έχετε ένα τρομερό άγχος, όχι απαραίτητα με αιτία. Βέβαια για κάποιους μπορεί η αιτία να είναι θέματα δουλειάς, μια σχέση με ένα συνεργάτη που δεν μπορείτε να υποφέρετε τη συμπεριφορά του, μπορεί να είναι το πρόβλημα ενός ατόμου από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να «γειωθείτε» λίγο και μην αναλώνετε την ενέργεια σας σε φόβους και άγχη. Βρείτε λίγο χρόνο για γυμναστική ή λίγο περπάτημα, χαλαρώστε ακούγοντας μουσική, κάνοντας ευχάριστες και χαλαρές δραστηριότητες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και βέβαια ας είστε προετοιμασμένοι και για κάποια απρόοπτα σήμερα κυρίως στην επικοινωνία.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ