Η Ράνια Τζίμα απαντάει για το βίντεο με το ηλεκτρονικό τσιγάρο: "Έγινα πάλι viral; Εντάξει, τι να πω; Καπνίζω"

Η παρουσιάστρια του MEGA σχολίαζει το νέο viral βίντεο της ίδιας.

Η παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του MEGA, Ράνια Τζίμα, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Σίσσυ Χρηστίδου, όπου σχολίασε ένα ακόμα viral βίντεο της ίδιας. Πρόκειται για ένα απόσπασμα από το Δέλτιο Ειδήσεων κατά το οποίο βλέπουμε τη Ράνια Τζίμα να καπνίζει ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Η παρουσιάστρια πίστευε ότι δεν τραβούσαν οι κάμερες εκείνη τη στιγμή. Όπως ήταν φυσικό το βίντεο σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα social media.

«Έγινα πάλι viral; Έγινα πάλι. Εντάξει, τι να πω; Καπνίζω. Δεν είμαι χαρούμενη που καπνίζω, δεν είμαι περήφανη που καπνίζω. Παρακαλώ πολύ, μην καπνίζετε αν μπορείτε», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Κι εγώ θα προσπαθήσω να το κόψω, είναι στόχος ζωής αυτό για εμένα. Αλλά κι οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι κανονικοί, που μπορεί να καπνίσουμε, να πιούμε ένα ποτό, δεν είμαστε γυάλινοι. Και τρώμε, και κοιμόμαστε, και καπνίζουμε. Είμαστε άνθρωποι», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τα σχόλια στο Twitter, η Ράνια Τζίμα είπε ότι δεν τα διαβάζει.

«Δεν βλέπω τι γράφεται για εμένα στο Twitter. Δεν μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Αν κάνω αυτή τη δουλειά, δεν θα κάνω τη δική μου», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης: Εκλογές 2023: “Είδωλο και σήμερα η Ράνια Τζίμα” - Το twitter την εκθειάζει σύσσωμο

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ