Όλα όσα έγιναν στο δείπνο προς τιμήν του Καρόλου στις Βερσαλλίες - Με royal blue Dior Βασίλισσα Καμίλα & Μπριζίτ Μακρόν, οι 160 καλεσμένοι, το μενού (φωτό - βίντεο)

Και οι δύο κυρίες επέλεξαν δημιουργίες του Οίκου Dior, με την Βασίλισσα να πραγματοποιεί την πιο αξεπέραστη εμφάνιση της μέχρι στιγμής.

Στο Παλάτι των Βερσαλλιών πραγματοποιήθηκε το επίσημο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του βασιλιά Καρόλου ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

 

 

 

 

Στην «Αίθουσα των Κατόπτρων» έδωσαν το παρών 160 καλεσμένοι μεταξύ των οποίων ο τραγουδιστής των Rolling Stones Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) με την σύντροφό του Μέλανι Χάμρικ (Melanie Hamrick) και ο ηθοποιός Χιου Γκραντ (Hugh Grant) με τη σύζυγό του 'Αννα Ελισάβετ Έμπερσταϊν (Anna Elisabet Eberstein), σύμφωνα με τον Guardian.

 

 

 

 

 

 

To τραπέζι μήκους 60 μέτρων ήταν διακοσμημένο με τριαντάφυλλα και ορτανσίες σε αποχρώσεις του ροζ, του μωβ και του λευκού. Αποτελούταν από Baccarat ποτήρια κρυστάλλινα και Bernardaux πιάτα . 

 

 

 

 

Το μενού το οποίο ήταν εμπνευσμένο από τις γεύσεις του Λουδοβίκου ΧΙV περιελάμβανε μπλε αστακό, καβούρι με αμύγδαλα και δυόσμο, κοτόπουλο μπρεζέ με καλαμπόκι και γκρατέν μανιτάρια πορτσίνι, ποικιλία γαλλικών και αγγλικών τυριών και μακαρόν με κρέμα από φρέσκα βατόμουρα και λίτσι.

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Bασιλιάς Κάρολος - Βασίλισσα Καμίλα: Έφτασαν στην Γαλλία - Ο Εμμανουέλ Μακρόν τους υποδέχτηκε με κόκκινο χαλί, το απίθανο σύνολο της Μπριζίτ (φωτό - βίντεο)

Βασίλισσα Καμίλα: Με ρομαντική διάθεση & baby pink outfit δίπλα στον Βασιλιά Κάρολο στο Παρίσι

Τις εντυπώσεις έκλεψαν η βασίλισσα Καμίλα και η πρώτη κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν (Brigitte Macron) οι οποίες επέλεξαν να φορέσουν δημιουργίες του γαλλικού οίκου Dior με σχεδόν ίδια απόχρωση του μπλε.

Η βασίλισσα Καμίλα έκανε μία από τις ωραιότερες εμφανίσεις της επιλέγοντας μια μεταξωτή τουαλέτα με ασορτί κάπα στο αγαπημένο της χρώμα σύμφωνα με την Daily Mail.

 

 

 

 

Image

Τwitter/Dickie Arbiter LVO

Την συνδύασε με διαμαντένια κοσμήματα από την προσωπική συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ τα οποία της είχαν δοθεί ως γαμήλιο δώρο από τον πατέρα της.

 

 

Την υποδέχθηκε στο κόκκινο χαλί των Βερσαλλιών η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου, η οποία επέλεξε μία πιο μίνιμαλ δημιουργία του οίκου με διαφάνεια στα μανίκια και κεντημένα κρύσταλλα στην μέση στο λαιμό και στους καρπούς.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της LVMH, Μπερνάρντ Αρνό (Bernard Arnault), ο πρώην προπονητής της Αρσενάλ, Αρσέν Βέγκνερ (Arsène Wenger) και οι ηθοποιοί Σαρλότ Γκέινσμπουργκ (Charlotte Gainsbourg) και Καρόλ Μπεκέτ (Carole Bouquet).

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ