Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Τοξότη & ο Ερμής στην Παρθένο - Καθυστερήσεις σε επικοινωνία και μετακινήσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σήμερα Πέμπτη και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στην Παρθένο δημιουργώντας προβλήματα ή και καθυστερήσεις σε επικοινωνίες και μετακινήσεις. Από την άλλη δεν μας αφήνει να συγκεντρωθούμε όπως θα θέλαμε σε όσα έχουμε να κάνουμε, ενώ οι σκέψεις μας μπορεί να μας δημιουργήσουν συναισθηματική αναμόχλευση. Πιθανώς να έχουμε διαφωνίες ή ένταση με φίλους και γείτονες και χρειάζεται προσοχή όταν στέλνουμε μηνύματα να έχουν τον σωστό παραλήπτη. Από την άλλη, η κύρια όψη της μέρας που σχηματίζεται τις πρωινές ώρες είναι το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα που λειτουργεί σαν μαγνήτης της έντασης στις επαφές μας, προκαλώντας παιχνίδια εξουσίας, έντονο συναισθηματισμό κυρίως στις ερωτικές σχέσεις, τάση για ζήλια, κτητικότητα αλλά και εμμονές. Αν βέβαια κάποια-ος είναι μόνη-ος τότε μπορεί να δείξει εμμονή με κάποια προηγούμενη σχέση που ίσως δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της-ου. Με το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα προσπαθούμε να βρούμε ουσία, βάθος και δεν μας αρκεί μια επιφανειακή προσέγγιση των καταστάσεων και των σχέσεων. Επειδή η μέρα χαρακτηρίζεται αρκετά από την Πλουτώνια επιρροή μπορεί να νιώθουμε ότι δεν έχουμε τον έλεγχο των πραγμάτων, να αισθανόμαστε ένα ανικανοποίητο στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις και να γινόμαστε χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε χειριστικοί και ελεγκτικοί στην προσπάθεια μας να καταλάβουμε τι γίνεται. Τις βραδινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης-Άρη θα είναι πιο ευχάριστα τα πράγματα και θα υπάρχει μεγαλύτερη εξωστρέφεια.

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή τις πρωινές ώρες σε συνδυασμό με την Πλουτώνια όψη της ημέρας μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι οι άνθρωποι σας, είτε στη δουλειά είτε στην προσωπική σας ζωή, δεν σας επιστρέφουν με τον τρόπο που προσδοκάτε την αγάπη, τη φροντίδα και τη στήριξη που τους δίνετε εσείς. Κι εκεί αρχίζει η εσωτερική πάλη με τον εαυτό σας σε σχέση με τις επιλογές σας και στην πορεία αυτή η δυσαρέσκεια μπορεί να βγει σε νεύρα ή γκρίνια. Όμως είναι κρίμα να μην αξιοποιήσετε το μοναδικό τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που σας δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σήμερα. Το βράδυ που η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη θα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα μπορούσατε να σημειώσετε μεγάλη πρόοδο και να έχετε και κέρδος.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή τις πρωινές ώρες καλά θα κάνετε να σκεφτείτε αρκετά τι θα πείτε πριν μιλήσετε και πώς θα το πείτε, καθώς μπορεί ένα επιπόλαιο σχόλιο να σας οδηγήσει σε μια αντιπαράθεση χωρίς λόγο. Με το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Πλούτωνα αποφύγετε εννοείται να μπλέξετε σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, πόσο μάλλον να τα ξεκινήσετε εσείς. Αντίθετα, αν εστιαστείτε στις υποχρεώσεις που έχετε και δεν αφήσετε να σας παρασύρουν οι άλλοι μπορεί να βγάλετε μεγάλο όγκο δουλειάς σήμερα. Αποφύγετε να υψώσετε τόνους σε προσωπικές σχέσεις και να μαλώσετε για οικονομικά ζητήματα σήμερα. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι η δουλειά σας απαιτεί πολύ χρόνο και δεν μπορείτε να κοπείτε σε 100 κομμάτια για να τους έχετε όλους ευχαριστημένους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια αγαπητοί μου Δίδυμοι σήμερα να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και τη διπλωματική σας στάση στο περιβάλλον που κινείστε. Καθώς οι σημερινές όψεις παραπέμπουν σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, είναι σημαντικό να απέχετε ή να είστε αποστασιοποιημένοι από «δράματα» τρίτων για να μπορείτε να διατηρείτε την ψυχική σας ηρεμία. Με κάποιο τρόπο η μέρα σας δίνει μαθήματα υπομονής, γι’ αυτό προσπαθήστε να ιεραρχήσετε καλύτερα τις προτεραιότητες σας ώστε να έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με όσα επείγουν. Δυσαρέσκειες με συνεργάτες μπορεί να πάρουν μεγαλύτερη διάσταση στο μυαλό σας σήμερα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ