Βασίλισσα Καμίλα: Με ρομαντική διάθεση & baby pink outfit δίπλα στον Βασιλιά Κάρολο στο Παρίσι

Έκλεψε τις εντυπώσεις!

Ο Βασιλιάς Κάρολος και η Βασίλισσα Καμίλα είναι επίτιμοι προσκεκλημένοι σε ένα μεγαλειώδες κρατικό συμπόσιο που διοργάνωσαν ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, και η κυρία Μακρόν στην Αίθουσα των Καθρεπτών του Παλατιού των Βερσαλλιών.

Τόσο ο Βασιλιάς όσο και ο κ. Μακρόν θα μίλησουν στους 160 προσκεκλημένους.

Επιπλέον, η Βασίλισσα Καμίλα και η κυρία Μακρόν θα εγκαινιάσουν ένα νέο γαλλο-βρετανικό λογοτεχνικό βραβείο στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας.

Η βασίλισσα Καμίλα έλαμψε με ένα απαλό ροζ φόρεμα της Fiona Clare, δίπλα στον Βασιλιά Κάρολο. Το χρώμα μπορεί να ήταν μια πολύ εσκεμμένη απόφαση, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ II φόρεσε την ίδια απόχρωση κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη Γαλλία το 2014.


Instagram @hermajestyqueencamilla

Τα φορέματα με ασορτί παλτό είναι βασικό στοιχείο για την Καμίλα και ουσιαστικά έχουν γίνει η βασιλική της γκαρνταρόμπα.

Διαβάστε επίσης: Bασιλιάς Κάρολος - Βασίλισσα Καμίλα: Έφτασαν στην Γαλλία - Ο Εμμανουέλ Μακρόν του υποδέχτηκε με κόκκινο χαλί, το απίθανο σύνολο της Μπριζίτ (φωτό - βίντεο)

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασιλιάς Κάρολος θα γίνει ο πρώτος Βρετανός μονάρχης που θα δώσει ομιλία από την αίθουσα της Γερουσίας της Γαλλίας σε γερουσιαστές και μέλη της εθνικής συνέλευσης την Πέμπτη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ