Bασιλιάς Κάρολος - Βασίλισσα Καμίλα: Έφτασαν στην Γαλλία - Ο Εμμανουέλ Μακρόν τους υποδέχτηκε με κόκκινο χαλί, το απίθανο σύνολο της Μπριζίτ (φωτό - βίντεο)

Ο Εμανουέλ Μακρόν και ο βασιλιάς Κάρολος επιχειρούν να συσφίξουν τις γαλλοβρετανικές σχέσεις, με τον Βρετανό μονάρχη να πραγματοποιεί επίσκεψη υψηλού συμβολισμού στο Παρίσι και το Μπορντό

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα έφτασαν σήμερα στο Παρίσι για την έναρξη τριήμερης επίσημης επίσκεψης στη Γαλλία σε ένα θερμό καλωσόρισμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη King Charles III & Queen Camilla ❤️ (@from.birkhall.with.love)

 

 

 

 

 

Το ζευγάρι έφτασε λίγο πριν τις 2 μ. μ. με ιδιωτική πτήση από το Φάρνμπορο, ταξιδεύοντας με αυτό που ονομάστηκε αεροπλάνο «baby Voyager» στο αεροδρόμιο Orly του Παρισιού, όπου τους υποδέχθηκε επίσημα η Γαλλίδα πρωθυπουργός, Elisabeth Borne, εκ μέρους του προέδρου Macron και της γαλλικής κυβέρνησης.

 

 

 

Η Καμίλα ήταν φόρεσε ένα κομψό ροζ coat dress από τη Fiona Clare, το οποίο συνδύασε με ένα ροζ καπέλο σε σχήμα μπερέ από τον milliner Philip Treacy. 

Δείτε επίσης:  Βασιλιάς Κάρολος - Γαλλία: Δείτε τα φαγητά που θα απολαύσει στη δεξίωση των Βερσαλλιών - Τι απαγορεύεται να φάει

Αφού συνομίλησαν για λίγο καθώς περπατούσαν στο κόκκινο χαλί, ο Κάρολος και η Καμίλα μεταφέρθηκαν με την κρατική Bentley στην Αψίδα του Θριάμβου, όπου τους υποδέχτηκαν ο πρόεδρος Μακρόν, 45 ετών, και η σύζυγός του Μπριζίτ, 70 ετών, για μια τελετή μνήμης και κατάθεσης στεφάνων στην Αψίδα του Θριάμβου.

 

Image

Τwitter/Voice of America

Καθώς ο βασιλιάς και ο πρόεδρος κατέθεσαν το στεφάνι, καθώς οι αεροπορικές δυνάμεις και των δύο εθνών διεξήγαγαν μια υπέροχη πτήση, πετώντας πάνω από το διάσημο μνημείο του Παρισιού.

 

 

 

Ο πρόεδρος έκανε μια μικρή υπόκλιση στον βασιλιά και τη βασίλισσα. 

Η Μπρίτζετ Μακρόν έλαμπε μέσα στο outfit της. Συγκεκριμένα φόρεσε ένα σκούρο μπλε σακάκι με κοντή μπλε φούστα με τακούνια. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ