Η Nicky 35 χρονών έφυγε από Καρκίνο του Μαστού: Πρόλαβε να γίνει η πιο "δυνατή" influencer για την πρόληψη της φοβερής ασθένειας

Συγκινητική ιστορία...

Η Nicky Newman ήταν μια διάσημη influencer από την Αγγλία, που πάλευε με τον καρκίνο του μαστού και μοιραζόταν την εμπειρία της με τους ακολούθους της στα social media. Δυστυχώς η νεαρή γυναίκα δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με την ασθένεια και πέθανε σε ηλικία 35 ετών.

Η Νίκι Νιούμαν από το Σάρεϊ από τότε που είχε μάθει για τον καρκίνο, προσπαθούσε να δείξει στον κόσμο τη σημασία του να ζεις τη ζωή την κάθε στιγμή. Με μότο το "Go grab life" παρέμενε αισιόδοξη και βοηθούσε πολλούς ανθρώπους να δίνουν σημασία στα σημαντικά της ζωής.

Η 35χρονη influencer προσπάθησε πολύ να βγει νικήτρια από αυτήν τη δύσκολη μάχη, αλλά δεν τα κατάφερε. Τουλάχιστον, βέβαια, έδειξε να απολαμβάνει τα όσα είχε καταφέρει μέχρι αυτήν τη στιγμή.

Ο σύζυγός της Άλεξ ενημέρωσε τους θαυμαστές της για τον θάνατό της με μια ανάρτηση που είχε γράψει η ίδια η influencer πριν πεθάνει.

Συγκεκριμένα έγραψε: "Αν διαβάζετε αυτό, σημαίνει ότι έχω πεθάνει. Τα κατάφερα όμως 5,5 χρόνια, όχι άσχημα για ασθενή με καρκίνο μαστού 4ου σταδίου.

Και τίποτα από αυτά τα «πολέμησε τη μάχη της», δεν έχασα τίποτα, ο καρκίνος τελικά κυρίευσε και αυτό είναι εντάξει, όλοι ξέραμε ότι αυτό θα συμβεί.

Δεν νομίζω ότι είμαστε ποτέ έτοιμοι να ακούσουμε τις λέξεις, πιστεύουμε ότι είμαστε άφθαρτοι και θα εμφανιστεί μια μαγική θεραπεία, αλλά η αλήθεια είναι ότι όλοι ζούμε αυτή τη ζωή καθημερινά (απλώς ξέραμε ότι οι μέρες μας είναι μικρότερες).

Οπότε σε παρακαλώ, υποσχέσου μου ότι θα αγαπάς τους γύρω σου και θα χαρίζεις στους φίλους και τους αγαπημένους σου τις μεγαλύτερες πιέσεις! ΠΑΤΕ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ! Ποτέ δεν ξέρεις πραγματικά τι έρχεται στη γωνία - επομένως μην θεωρείς τίποτα δεδομένο.

Έχετε γίνει όλοι μέρος της κληρονομιάς μου, το "Instagramily" μου με τα λόγια του MR.G και σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου που είστε εδώ σε κάθε βήμα. Έρχονται κι άλλα (με μερικά απίθανα πράγματα στα σκαριά) που θα στοχεύουν στη συνέχιση αυτής της κληρονομιάς, γι' αυτό μείνετε και συνεχίστε να είστε οι καταπληκτικοί bootiful hoomans που είστε όλοι ήδη!

Πιστεύω στις ενέργειες και αν οι άνθρωποι κρατούν τη θετική ενέργεια που έχουμε δημιουργήσει από αυτήν και άλλες σελίδες σαν αυτήν, τότε θα είμαι πάντα μαζί σας.

Ο Mr.G έχει μερικά λόγια να ακολουθήσει καθώς και οι δύο θέλαμε να κάνουμε αυτό το μέρος μαζί x

Σας λατρεύω όλους τους παλαβούς μου!"

Η διάγνωση με καρκίνο

Η Νίκι διαγνώστηκε με καρκίνο τον Απρίλιο του 2018. Της είχαν βρει ένα εξόγκωμα στο δεξί της στήθος. Σαν να μην έφτανε αυτό, μέσα σε μία εβδομάδα υπέστη αποβολή και διαγνώστηκε με μεταστατικό καρκίνο του μαστού. Ωστόσο, το τραγικό νέο ήταν ότι ο καρκίνος είχε ήδη εξαπλωθεί και δεν υπήρχε θεραπεία.

Παρόλα αυτά, η Νίκι δεν έχασε ποτέ το κουράγιο της. Μάλιστα, παντρεύτηκε τον Άλεξ και μαζί έκαναν πολλές φιλανθρωπίες και εκστρατείες ενσυναίσθησης για τον καρκινό.

Η ανάρτηση του συζύγου της για τον θάνατό της

"Τι μπορώ να πω που η απίστευτη γυναίκα μου δεν έχει ήδη πει στην τελευταία της ανάρτηση. Η Νίκι μού ζήτησε να στείλω το μήνυμά της, μαζί με μερικά λόγια από μένα. Ήταν για μένα κάτι παραπάνω από σύντροφος ή αγαπημένη. Γνωριζόμαστε από τα 14 μας χρόνια, και όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν πάντα άρρηκτα δεμένοι ο ένας με τον άλλον. Μια πραγματικά σπάνια ένωση ψυχών που ήταν απλώς γραφτό να γίνουν ένα. Μας έχουν ρωτήσει και στο παρελθόν γιατί πιστεύουμε ότι η σελίδα της Νίκι εδώ έγινε τόσο δημοφιλής, και αυτό είναι προφανώς μια πολύ δύσκολη ερώτηση για να απαντηθεί. Ωστόσο, νομίζω ότι είναι επειδή…

Οι άνθρωποι σε αγάπησαν επειδή από τότε που έλαβες τη διάγνωσή σου, στη χειρότερη στιγμή της ζωής μας, επιλέξαμε να μη θρηνήσουμε τον χρόνο που χάνουμε, αλλά να γιορτάσουμε τον χρόνο που μας απομένει - όσος κι αν είναι αυτός.

Όποιος γνώριζε τη σύζυγό μου ξέρει ότι αυτό είναι αλήθεια. Η Νίκι δεν δέχτηκε ποτέ ημίμετρα, άρπαξε τη ζωή και έκανε κάθε στιγμή ξεχωριστή και αξέχαστη.

Δημιούργησε μια κληρονομιά εδώ, ένα μέρος όπου ο καθένας μπορεί να δει ότι η ζωή είναι για τη θετικότητα, το χαμόγελο και την ευτυχία. Ακόμα και μέσα από τις δυσκολίες..., ακόμα κι αν αυτό φαίνεται αδύνατο".

Η Νίκι ήταν μια πραγματική νικήτρια που βοήθησε πολλούς ανθρώπους στη Μεγάλη Βρετανία και όχι μόνο, να σταθούν στα πόδια τους και να αντιμετωπίσουν τον καρκίνο.

Ήταν ένα παράδειγμα δύναμης και επιμονής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ