Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας: Με τη γιαγιά του παρέα δηλώνει υποψηφιότητα ο γιος του δημοσιογράφου και της Μαρίας Παναγοπούλου

Δηλώνει ένας περήφανος Παλαιοφαληριώτης.....

Ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας, γιος του γνωστού δημοσιογράφου  Κώστα Χαρδαβέλλα και της Μαρίας Παναγοπούλου, με μια φωτογραφία που ανάρτησε στα social media ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου. 

Όπως θα δείτε, ο 30χρονος διαιτολόγος,  ποζάρει στην φωτό με την γιαγιά του, Ελένη. Στην λεζάντα της ανάρτησης γράφει: ''Μου είπαν ότι είναι σημαντικό προεκλογικά να βγάζω φωτογραφίες με ψηφοφόρους. Οπότε εδώ είμαι με την πιο φανατική μου ψηφοφόρο, την γιαγιά μου! Γιατί στο τέλος, τι θα ήταν ο κόσμος χωρίς γιαγιάδες; Πεινασμένος, ματιασμένος και αστήριχτος!

Ps. Η Γιαγιά έχει εννοείται Instagram''. 

 

Δείτε επίσης: Μόνο στο Εirinika: O Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας μας δίνει την δίαιτα του Φθινοπώρου - Καλή επιτυχία!

 

Ο Κων/νος Χαρδαβέλλας αποκλειστικά στο eirinika: Πως θα χάσετε τα κιλά των εορτών, όποια άλλα κιλά θέλετε, χωρίς πείνα & μόνιμα

Να σημειώσουμε πως ο νεαρός ζούσε για χρόνια στο Λονδίνο όπου και σπούδασε Διαιτολογία στο King’s College.

Ύστερα, έκανε το πρώτο του μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία, στο Πανεπιστήμιο του Liverpool, ενώ επέλεξε να επιστρέψει στην Ελλάδα καθώς όπως λέει την αγαπάει πολύ.

Ζει πλέον μόνιμα στην Αθήνα ενώ έχει ανοίξει το δικό του γραφείο διαιτολογίας. Μέσα σε όλα αυτά, ο πολυπράγμων Κωνσταντίνος έχει επίσης ολοκληρώσει και ένα μεταπτυχιακό στην Εκτίμηση και Διαχείριση Επαγγελματικού, Περιβαλλοντικού και Φαρμακευτικού Κινδύνου στην Ιατρική σχολή του ΕΚΠΑ όπου και συνεχίζει ως διδάκτωρ.

Ο γιος του γνωστού δημοσιογράφου δηλώνει ένας περήφανος Παλαιοφαληριώτης. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ