Ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης για τον Στέφανο Κασσελάκη: Τα Σφακιά ψήφισαν gay πρόεδρο - Είναι έξυπνος, αυθεντικός χωρίς ξύλινη γλώσσα (βίντεο)

«Έχει ένα σπάνιο χάρισμα επικοινωνιακό που είτε το έχεις είτε δεν το έχεις, δεν καλλιεργείται» είπε ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης

Ο σκηνοθέτης του πρώτου βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη, Νίκος Σούλης μίλησε για τη συνεργασία του αλλά και για τον "Στέφανο που γνώρισε". 

 

«Αυτό που έκανα ήταν να αποτυπώσω μια αυθεντικότητα και μια αμεσότητα» είπε αρχικά για το βίντεο-σύσταση που ετοίμασε ο Νίκος Σούλης.

Ειδικά για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε ότι «είναι παρα πολύ συνεργάσιμος και ξέρει και να ακούει και να μιλάει». «Είδα έναν πολύ έξυπνο άνθρωπο, αυθεντικό, άνετο που δεν έχει ξύλινη γλώσα» πρόσθεσε ο γνωστός σκηνοθέτης βίντεο κλιπ.

Όπως πρόσθεσε, «μου έκανε εντύπωση ότι ένας άνθρωπος με συγκεκριμένες επιλογές βγήκε στο Θησείο με τον σύντροφό του. Τα Σφακιά ψήφισαν γκει πρόεδρο και αυτό για μένα είναι επανάσταση».

Στην ερώτηση, τέλος, αν ο Στέφανος Κασσελάκης έχει το υλικό να γίνει σταρ η απάντησή του ήταν «βεβαίως» εξηγώντας ότι «έχει ένα σπάνιο χάρισμα επικοινωνιακό που είτε το έχεις είτε δεν το έχεις, δεν καλλιεργείται».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ