Γιούλικα Σκαφιδά: Είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι & το ανακοίνωσε με τον πιο γλυκό τρόπο - ''ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα''

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας... 

Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι είναι η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά. 

 

 

Η αγαπημένη ηθοποιός , έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της μέσω μιας ανάρτησης στο Ιnstagram. Συγκεκριμένα ανέβασε 2 φωτογραφίες, στις οποίες την βλέπουμε  με τη φουσκωμένη κοιλιά της

Στην πρώτη ποζάρει με το σκυλάκι της. Στη δεύτερη, η κρατά το υπερηχογράφημα του μωρού. 

 

 

«Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών, της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα.

Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περίοδό που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα», έγραψε η Γιουλίκα Σκαφιδά.

Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην Παραλία, αποφεύγει να μιλά στα media για την προσωπική της ζωή. Έτσι δεν γνωρίζουμε πολλά για το φύλο του μωρού. 

Η ίδια παλαιότερα είχε αποκαλύψει πως πριν από λίγα χρόνια διαγνώστηκε με δύο αυτοάνοσα. «Όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, έχεις δύο επιλογές για να συνεχίσεις: ή θα κανείς πως δεν το άκουσες, πως δε συμβαίνει τίποτα ή θα προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Εγώ επέλεξα να προσαρμοστώ. Να αλλάξω δηλαδή την καθημερινότητά μου.Τα αυτοάνοσα ξέρετε λειτουργούν κάπως αυτόνομα. Τη μια μέρα σε κάνουν να τα ξεχνάς και την επόμενη μπορεί να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη. Κάτι σαν σκωτσέζικο ντους», είχε πει η ίδια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ