Ταυτοποιήθηκε η σορός της νιόπαντρης Μικαέλα από την Αυστρία που αγνοείτο στο Πήλιο – Το τατουάζ του Φιλίπ πρόδωσε την τραγωδία (βίντεο)

Τραγικός επίλογος για το ζευγάρι των Αυστριακών, Φιλίπ και Μικαέλ που χάθηκαν όταν το σπίτι που έμεναν στο Πήλιο παρασύρθηκε από τα νερά της κακοκαιρίας Daniel

Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που εντοπίστηκε στην παραλία Θεοτόκος κοντά στον οικισμό Λυρή στο Πήλιο, μετά τις πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr η σορός ανήκει σε Αυστριακή που αγνοείτο στην περιοχή.

 

Τραγικη κατάληξη φαίνεται ότι έχει η επιχείρηση εντοπισμού του ζεύγους των Αυστριακών τα ίχνη των οποίων χάθηαν στα Ποτιστικά Πηλίου όταν παρασύρθηκε από το ρέμα η εξοχική κατοικία όπου έκαναν τις διακοπές τους.

Αρχικά την περασμένη Παρασκευή (8/9) βρέθηκε σορός γυναίκας στην περιοχή της Παραλίας Θεοτόκου κοντά στη Λύρη του Νοτίου Πηλίου ενώ χθες, Τετάρτη, εντοπίστηκε η σορός ενός άνδρα στην παραλία Μουρτιά, επίσης στο στο Νότιο Πήλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τη σορό της γυναίκας έχει σταλεί δείγμα DNA στην ΕΛ.ΑΣ. η οποία με τη σειρά της το έστειλε σε συγγενείς της 32χρονης Μικαέλα στην Αυστρία.

Όσον αφορά τον σύζυγό της, τον 35χρονο Φιλ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μολονότι ακόμα δεν έχει γίνει ταυτοποίηση, στη σορό του άνδρα που βρέθηκε στην Μουρτιά εντοπίστηκε ένα τατουάζ που οι αρχές γνωρίζουν ότι είχε και ο 35χρονος Αυστριακός.

Διαβάστε ακόμα: Μικαέλα και Φιλίπ: Το τραγικό τέλος του ζευγαριού από την Αυστρία - Χάθηκε στις πλημμύρες στο Πήλιο, λίγες μέρες μετά τον γάμο τους (βίντεο)

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί δύο εβδομάδες πριν τα ίχνη του να χαθούν, στο Πήλιο, έναν αγαπημένο τόπο γι’ αυτούς, τον οποίο η 35χρονη επισκεπτόταν οικογενειακώς από τα παιδικά της χρόνια, έναν τόπο που αγάπησε και ο σύζυγός της και αποφάσισαν εκεί να ενώσουν τις ζωές τους, στην Αργαλαστή.

Όταν ξέσπασε η καταιγίδα Daniel ζευγάρι των Αυστριακών που έμενε στο ίδιο συγκρότημα εξοχικών κατοικιών έφυγε από τα δωμάτια και κατάφερε να σωθεί ανεβαίνοντας στον λόφο της Ξινόβρυσης είχε πει στον Φίλιπ και την Μικιαέλα να τους ακολουθήσουν, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν καθώς θεώρησαν πως είναι ασφαλείς μέσα στο σπίτι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ