Μέγκαν Μαρκλ: Το τέλειο outfit της στα Invictus Games - Γιατί δεν θα μπορούσε να το φορέσει ποτέ, όσο ασκούσε τα βασιλικά της καθήκοντα (φωτό)

Μας έδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της... 

Η Μέγκαν Μαρκλ εντοπίστηκε να φοράει ένα υπέροχο outfit σήμερα, καθώς παρακολούθησε έναν αγώνα μπάσκετ με αναπηρικά αμαξίδια με τον πρίγκιπα Χάρι για την έναρξη των Invictus Games.

Το πρώην μέλος της βασιλικής οικογένειας φαίνεται να απολαμβάνει τη νέα της ελευθερία, καθώς δεν θα μπορούσε να φορέσει το συγκεκριμένο σύνολο πριν. 

 

 

 

Δείτε επίσης: Μέγκαν Μαρκλ: το κορίτσι «έδωσε ρέστα» - Δείτε όλες τις φωτο & τα βίντεο από την ευρωπαϊκή της εμφάνιση - minimal ντύσιμο, χαμόγελα σταρ (φωτο)

Συγκεκριμένα επέλεξε ένα λινό κρεμ σορτσάκι. Η Μέγκαν ανέδειξε τα γυμνασμένα της πόδια με το λινό σορτς και το συνδύασε με ένα ασορτί σακάκι από τη Staud και φλατ παπούτσια Chanel slingback.

Γιατί δεν θα μπορούσε να το φορέσει ως βασιλικό μέλος; 

Tα σορτς, μόνο τα μικρά αγόρια της βασιλικής οικογένειας επιτρέπεται να τα φορούν, και αυτό μόνο μέχρι να γίνουν οκτώ ετών. Μετά από αυτό, οι νέοι πρέπει να φορούν μακρύ παντελόνι. 

 

 

 

Η Meghan δήλωσε: "Γεια σας, είναι τόσο ξεχωριστό να βρίσκομαι εδώ και λυπάμαι που άργησα λίγο. Όπως τόσοι πολλοί από εσάς, ξέρουμε ότι αυτό αφορά την οικογένεια και τους φίλους και την κοινότητα που δημιούργησε το Invictus και το Fisher House.

 

 

 

 

"Έπρεπε να αφιερώσω λίγο περισσότερο χρόνο για να τακτοποιήσω τα μικρά μας στο σπίτι. Τα άφησα στο σχολείο και μόλις προσγειώθηκα πριν από λίγες ώρες και είμαι ενθουσιασμένη που η πρώτη εκδήλωση που μπορώ να κάνω για το Invictus είναι εδώ μαζί με όλους εσάς", εξήγησε. "Είναι καταπληκτικό και ακούω ότι έχει ξεκινήσει καλά μέχρι στιγμής", είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ