Ερευνητής UFO παρουσίασε "μη ανθρώπινα πτώματα" στο Κογκρέσο του Μεξικού - Άγνωστο πάνω από το 30% του DNA

Δεν ανήκουν στο ανθρώπινο είδος υποστηρίζει ο "ουφολόγος"!

Στο Μεξικό ένας έρευνητής που ασχολείται με την πιθανή ύπαρξη εξωγήινης ζωής έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη σε Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο Κογκρέσο. Ο δημοσιογράφος και "ουφολόγος" Jaime Maussan έδειξε δύο πτώματα που ανασύρθηκαν από ένα ορυχείο στο Κούσκο του Περού, τα οποία δεν μοιάζουν ανθρώπινα, όπως ισχυρίζεται.

Τα πτώματα υπολογίζεται ότι είναι 1.000 ετών.

Στην κοινότητα όσων πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων οργανισμών έχει ξεσπάσει ενθουσιασμός μετά από αυτήν την αποκάλυψη.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Maussan, παρουσιάστηκαν επίσης ακτινογραφίες των υποτιθέμενων εξωγήινων πτωμάτων, με τους ειδικούς να καταθέτουν ενόρκως ότι το ένα από τα σώματα φαίνεται να έχει «αυγά» στο εσωτερικό του, ενώ και τα δύο λέγεται ότι είχαν εμφυτεύματα από πολύ σπάνια μέταλλα, όπως το όσμιο.

Ο ίδιος δήλωσε ότι: "Πρόκειται για πτώματα που απολιθώθηκαν σε ορυχείο", ανέφερε, τονίζοντας πως δεν μπορεί ακόμη να απαντήσει στο ερώτημα αν είναι εξωγήινοι ή όχι. Δήλωσε πάντως πως "δεν ανήκουν στο ανθρώπινο είδος".

" Είναι έξυπνα και ζουν ανάμεσά μας. Γράφουν ξανά την ιστορία", πρόσθεσε ο ερευνητής στην ομιλία του. Επισήμανε, βέβαια, ότι δεν γνωρίζει αν τα πτώματα ανήκουν σε εξωγήινους ή σε κάποιο άλλο είδος, παρά μόνο ότι δεν είναι γνωστό το 1/3 του DNA τους.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο Ράιαν Γκρέιβς, πρώην πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και Εκτελεστικός Διευθυντής του Americans for Safe Aerospace, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι αντιμετώπισε τέτοιες θεάσεις κατά τη διάρκεια των πτήσεων του.

Αυτά τα μουμιοποιημένα δείγματα φυλάσσονταν σε κουτιά με παράθυρα για να τα δουν όλοι.

Αξίξει να σημειωθεί ότι ο Maussan είναι γνωστός για τους ισχυρισμούς για «εξωγήινες» ανακαλύψεις που αργότερα διαψεύστηκαν, συμπεριλαμβανομένων πέντε μουμιών που βρέθηκαν στο Περού το 2017 και που αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν νεκρά παιδιά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ