"Το ΚΚΕ είναι εδώ και καθαρίζει, ο δήμος που είναι;" - η απάντηση του Δημάρχου Βόλου Α.Μπέου

Λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα σε Αχιλλέα Μπέο και μέλη της ΚΝΕ

Τα μηχανήματα έργου του Δήμου Βόλου, συνοδεία του δημάρχου, εμφανίστηκαν στην περιοχή του Παλιού Λιμεναρχείου, ώστε να απομακρύνουν κατεστραμμένες οικοσκευές μετά τη φονική πλημμύρα.

Τη στιγμή εκείνη στο ίδιο μέρος βρίσκονταν ομάδες της ΚΝΕ, οι οποίες μαγειρεύουν και καθαρίζουν ώστε να βοηθήσουν τους κατοίκους. Τότε, σημειώθηκε η λεκτική διαφωνία μεταξύ του δημάρχου Βόλου και των ομάδων αυτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος νεαρός είπε: «Το ΚΚΕ είναι εδώ και καθαρίζει, ο δήμος που είναι;»

Ο Δήμαρχος Βόλου φαίνεται να απάντησε, λέγοντας στους χειριστές των μηχανημάτων: «Πάμε να φύγουμε ρε, να τους καθαρίσει το ΚΚΕ».

Η διαφωνία συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, με τον Δήμαρχο να φαίνεται ενοχλημένος από τις διαμαρτυρίες των πολιτών.

Τότε, ένας από τους πολίτες του είπε χαρακτηριστικά:

«Τι λες ρε στα παιδιά, που πνιγόμασταν και μείναμε στο έλεος του Θεού; Τι λες ρε, που όλη μερα γυρνάς από κάμερα σε κάμερα και εμείς αργοπεθαίνουμε;», προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Αχ.Μπέου.

Διαβάστε επίσης: Ο Βόλος πριν και μετά την κακοκαιρία «Daniel»: Η απόλυτη καταστροφή - Η πόλη πνίγηκε στη λάσπη (βίντεο)

Η ανάρτηση του Δημάρχου

Λίγη ώρα αργότερα, ο Δήμαρχος τοποθετήθηκε με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το περιστατικό.

 

"14 μηχανήματα εργάζονται πυρετωδώς στην περιοχή των Παλαιών.

Προτεραιότητα να φύγουν λάσπες και σκουπίδια, και θα ακολουθήσουν οι καθαρισμοί υπονόμων.

Όσοι έχουν πρόβλημα διαμονής, λόγω ζημιών στα σπίτια τους, ας επικοινωνούν με το Δήμος Βόλου στα τηλέφωνα που έχουμε δώσει για να φιλοξενηθούν.

Δυστυχώς δεν λείπουν και τα γραφικά κομματόσκυλα, οι γνωστοί – άγνωστοι, που δήθεν σπεύδουν να βοηθήσουν εθελοντικά, κάνουν κανα τσιγάρο χαζολογώντας και μετά από μια ωρίτσα αποχωρούν με το κομματικό ένσημο της μέρας.

Νομίζουν ότι εκμεταλλευόμενοι τον πόνο και την γωνία των ανθρώπων θα κερδίσουν κάτι.

Ας πάνε κάπου αλλού, ας ασχοληθούν με κανα φεστιβάλ, γιατί εμποδίζουν τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ