Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Καλή μέρα για πρακτικά ζητήματα - Προσοχή στις μετακινήσεις & τις επικοινωνίες

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Τετάρτη ξεκινά με τη Σελήνη στον Λέοντα ήδη σε φάση κενής πορείας από το απόγευμα της Τρίτης μέχρι τις 08:18 το πρωί της Τετάρτης που προχωρά στην Παρθένο. Σε αυτό το ζώδιο η Σελήνη είναι προσγειωμένη στις υποχρεώσεις και τα «πρέπει» ιδιαίτερα, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Κρόνο στους Ιχθύς, και πρόθυμη να δουλέψει σκληρά προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της. Σε κάθε περίπτωση είναι βοηθητική για να εστιαστούμε στις προτεραιότητες μας και να κάνουμε πρακτικές κινήσεις για να διευκολυνθούμε στην οργάνωση της εβδομάδας μας. Βέβαια η Σελήνη βρίσκεται σε ζώδιο του Ερμή, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του μέχρι την Παρασκευή, οπότε θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί τόσο στις επικοινωνίες όσο και στις μετακινήσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με έμφαση στη δουλειά, αλλά και στις ανάγκες της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Είναι ίσως η καλύτερη μέρα της εβδομάδας για να οργανώσετε το πρόγραμμα σας και διατροφικά και σε σχέση με τις προτεραιότητες σας στη δουλειά. Επειδή είναι μια περίεργη εβδομάδα με κυρίαρχη την επιρροή της Νέας Σελήνης προς το τέλος της, μπορεί να νιώθετε κάπως πεσμένα και τα ενεργειακά σας επίπεδα, γι’ αυτό μην παραλείπετε να τρώτε υγιεινά γεύματα αλλά και να κοιμάστε αρκετά για να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με μια φιλική προς το ζώδιο σας Σελήνη στην Παρθένο, εξαιρετικά βοηθητική για να γειωθείτε, να σχεδιάσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, αλλά μέσα σε όλα να βρείτε χρόνο και για τον εαυτό σας και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάποιες φορές κουράζεστε και μόνο όταν αναλογίζεστε πόσα πράγματα έχετε να κάνετε. Έχοντας ένα μυαλό που σκέφτεται, μεθοδεύει, οργανώνει, καταπονείτε όλο σας τον οργανισμό εσείς οι ίδιοι. Δώστε στον εαυτό σας σήμερα την πολυτέλεια να ασχοληθείτε με πράγματα που σας διασκεδάζουν, με πράγματα που ίσως κάνατε σε νεότερη ηλικία ή απολαύστε μια έξοδο για ένα ωραίο δείπνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Τετάρτη ξεκινά με τη Σελήνη στην Παρθένο που στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια σας. Εκτός από κάποια πρακτικά πράγματα που καλείστε να οργανώσετε στον χώρο σας, είναι πιθανόν κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας, ακόμη κι αν αυτό μπορεί να σημαίνει ότι απλώς θα καθίσετε μαζί του και θα ακούσετε αυτά που έχει να σας πει. Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν χρειάζονται τίποτε περισσότερο από ένα πρόθυμο «αυτί» για να τους ακούσουν. Δεν σημαίνει ότι θα λύσετε τα δικά τους προβλήματα ούτε ότι θα τα κάνετε δικά σας. Χρειάζεται μόνο να είστε εκεί και να ακούσετε με κατανόηση αυτά που θέλουν να σας πουν.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ